Dnevni horoskop za 20.08.2017.

Objavljeno: 20. 8. 2017 u 14:51h

Ovan

Posao: Osjećate da ste na povećem gubitku i da se neki segmenti ne mijenjaju već neko vrijeme. Počnite da razmišljate o većem ulaganju na polju posla.

Ljubav: Niste u situaciji da birate kako da se postavite pred partnerom, koji vam je okrenuo leđa kada vam je najviše trebala podrška. Lekcija je naučena.

Zdravlje: Pazite se stresa.

Bik

Posao: Ideje koje vi sami protežirate su prolaznog karaktera, ali i dosta efektivne, pa se osjeća doza ekspanzije vaših poslovnih aktivnosti.

Ljubav: Niste sami u romantičnim trenucima i možete da se slobodno opustite uz dobru atmosferu, koju vam priređuje partner, ovaj put.

Zdravlje: Grlena čakra je lošije postavljena.

Blizanci

Posao: Manja neprijatnost na polju posla je prolaznog karaktera. Ne pokušavajte da stres protežirate na duže staze već preskočite događaje na koje ne možete da utičete u datom trenutku.

Ljubav: Ukoliko ste slobodni, danas možete da očekujete mnogo srećnih okolnosti i da se otvoreno postavite kada je emotivni segment u pitanju.

Zdravlje: Dobro se osjećate.

Rak

Posao: Nije loša ideja da se otvoreno postavite u vidu kolegijalnog pristupa rješavanju trenutnih lošijih segmenata na vašem polju finansija. Postavite temelj svojih ličnih interesa.

Ljubav: Niste sami i to vam daje veću satisfakciju nego inače. Pokazujete dovoljno dobar stav za sve ono što vam se otvoreno postavlja kao prepreka.

Zdravlje: Pripazite na izbor hrane.

Lav

Posao: Osjećate da ste sami na poslovnom segmentu i da se neki događaji samo vas tiču. Nećete očajavati i nešto ćete već preuzeti da rješavate kroz naredni period.

Ljubav: Partner je pomalo nezadovoljan vašim ponašanjem. Smatra da ste isuviše zauzeti na poslu i da niste prisutni.

Zdravlje: Potrebno vam je opuštanje.

Djevica

Posao: Neprijatan stav vaših kolega vam se ne dopada, pa se ovdje uviđa doza lošijeg raspoloženja i nemogućnost realizacije poslovnih zadataka u skorije vrijeme.

Ljubav: Na emotivnom planu je najbolje da se povremeno povučete i pokušate drugačije stvari da postavite i ne padate u depresiju.

Zdravlje: Oscilacije krvnog pritiska.

Vaga

Posao: Niste loše raspoloženi samo ste se malo više umorili. Imali ste mnogo više elana za trenutne zadatke koji vam se čine težim nego što ste zamišljali.

Ljubav: Pokazujete malo veću zainteresovanost za osobu iz vašeg neposrednog okruženja. Razmislite o večernjem izlasku i odličnom provodu.

Zdravlje: Odlično kanališete stres.

Škorpija

Posao: Ukoliko tražite posao i niste trenutno zainteresovani za aktivnosti ispod vašeg nivoa, onda ste na pravom putu da nešto realizujete na pravi način.

Ljubav: Ne očajavate ukoliko ste sami i ne pokazujete dozu zabrinutisti. Neko bi mogao već da se pojavi.

Zdravlje: Povedite računa o psihi.

Strijelac

Posao: Informaciju koju budete dobili od osobe na koju polažete velike račune što se tiče vašeg poslovnog plana su veoma korisne za vas.

Ljubav: Pokazujete određenu zainteresovanost prema jednom Lavu, ali se isto tako osjeća i poveće otežanje da se nešto trenutno desi.

Zdravlje: Budite opušteniji.

Jarac

Posao: Imali ste velike propuste u svom poslovnom segmentu, pa je došlo vrijeme da to i riješite. Imate i pomoć prijatelja.

Ljubav: Ne očekujte nešto posebno na polju emocija koliko se nešto već moglo očekivati u prethodnom periodu. Poželjećete da ostanete sami, ovaj put.

Zdravlje: Kostobolja.

Vodolija

Posao: Volite da se krećete u većem krugu ljudi i da se oslobodite trenutnih stega na polju posla, jer smatrate da možete mnogo više da postignete na finansijskom planu u narednom periodu.

Ljubav: Pasivnost partnera je nešto što vam je pomalo iritantno i ne želite nešto posebno ovdje da postignete u onom smislu u kome se ne pokazuje veća doza entuzijazma.

Zdravlje: Glavobolja.

Ribe

Posao: Ne žalite se na pojedine loše poslovne poteze koliko na svoju lijenost koja vam je donijela samo malo veće nevolje. Popravljate stvari u narednom periodu.

Ljubav: Doza skepticizma je izuzetno naglašena u periodu pred vama i ne pokušavajte da pričate sa partnerom, koji vam imponuje već neko vrijeme.

Zdravlje: Sinusi su vam slaba tačka.

Izvor: Banjalučanke.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/dnevni-horoskop-za-20-08-2017/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])