Ignorišite najveću Messenger budalaštinu!

Objavljeno: 19. 8. 2017 u 09:31h

Fabricio Brambila je najveća glupost koja se u posljednje vrijeme širi društvenim mrežama, poput zaraze!

Ne brinite, poruka koja je preplavila Messenger aplikacije nema veze s istinom! Prihvatanjem bilo koga za prijatelja na Facebook mreži nije moguće dobiti virus, izgubiti kontrolu nad profilom ili bilo šta što se u poruci spominje.

Ako dobijete ovu Viber poruku…

Ukoliko kroz Messenger ili čet na vebu od stranca, odnosno prijatelja, dobijete fajl ili zapakovanu datoteku – onda može doći do nečega od pomenutog, ali smo u slučaju da je to zaražen fajl, .Zip, .Rar ili neki drugi paket na koji ste kliknuli i dozvolili instalaciju. Takve stvari NE OTVARAJTE dok ne provjerite sa pošiljaocem šta je unutra i da li vam je on to zaista poslao.

Polupismena poruka koju vidite gore, a koju ste i vi možda danas dobili djelo je nekog šaljivdžije koji je imao samo mnogo slobodnog vremena koje nije potrošio na pametan način.

Izvor: Mondo/Marko Čavić

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/ignorisite-najvecu-messenger-budalastinu/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||claudebot