Dnevni horoskop za 19.08.2017.

Objavljeno: 19. 8. 2017 u 12:59h

Ovan

Posao: Otvoreni sukobi sa kolegama su neminovni i bilo bi dobro da se povučete iz te male gužve sve dok ne uvidite da kreću prave stvari da se odvijaju.

Ljubav: Imaćete stav da treba malo više da izlazite i da se krećete u malo većem društvu. Ne odustajte od zacrtanih ideja, jer možete biti mnogo srećniji.

Zdravlje: Solidno.

Bik

Posao: Ukoliko smatrate da vrijedite mnogo više od prosječnog radnika u vašem poslovnom segmentu neće biti loša ideja da poželite nešto više za sebe i bolji poslovni ambijent.

Ljubav: Oni koji su u braku slijedi im otrežnjenje na velika vrata i malo veća gužva kada su u pitanju razmirice i sitne opaske partnera.

Zdravlje: Posjetite stomatologa.

Blizanci

Posao: Nije sve u novcu, koliko ste to odavno shvatili da je stvar višeg principa. Ne ostavljajte utisak površne osobe i izborite se za nešto bolje partije na svom poslovnom planu.

Ljubav: Imate utisak da je sve u redu i da se neće ništa loše desiti ukoliko se budete više borili za svoje mjesto pod suncem kada su emocije u pitanju.

Zdravlje: Pojačavajte dozu vitamina.

Rak

Posao: Volite svoj posao i u tome doslovno užvate. Ostatak akcija ne želite da dijelite sa ostalim članovima vašeg tima, pa se poneko može i protiviti ovome.

Ljubav: Ne uviđate ništa posebno kada su pojedina rješenja na emotivnom planu u pitanju. Smatrate da ste sa nekim osobama završili karijeru i ne želite da se vraćate na isto mjesto.

Zdravlje: Stomačne tegobe mogu biti učestale.

Lav

Posao: Ne žalite se na trenutnu poziciju u većoj mjeri jer smatrate da su trenutni problemi prolaznog karaktera. Pokušajte da savladate svoj bijes na vrijeme ovaj put.

Ljubav: Imali ste i lošijih dana pa se ne opterećujete trenutnom situacijom koju vam je partner priredio. Biće boljih dana.

Zdravlje: Srčana aritmija.

Djevica

Posa: Vi ste danas izuzetno pedantni u svojim poslovnim aktivnostima i nemate namjeru da se opredijelite za neku sasvim drugu kategoriju od trenutne.

Ljubav: Što se emotivnog segmenta tiče ne dramite u vezi onoga što partner ne može trenutno da vam ispuni.

Zdravlje: Solidno, danas.

Vaga

Posao: Nije sve u tako lošem raspoloženju što se vaših ličnih finansija tiče koliko ćete morati mnogo više da sarađujete sa svojim poslovnim saradnicima u narednom periodu.

Ljubav: Isuviše razmišljate o jednoj osobi koja vam je povremeno okretala leđa. Nije loša ideja da sa tim prekinete.

Zdravlje: Pojačana nervoza.

Škorpija

Posao: Isuviše ste iskusni na polju posla što se tiče segmenta gdje se mnogo više dajete trenutno. Ne pokušavajte još uvijek nešto posebno da mijenjate.

Ljubav: Ponašate se dovoljno odgovorno i ne želite nikoga da povrijedite. Isuviše ste dobro raspoloženi da vam neće pasti na pamet prevara, makar pogledom.

Zdravlje: Problemi sa kostima.

Strijelac

Posao: Ukoliko sarađujete sa partnerom iz inostranstva, pokušajte da se otvoreno postavite pred poslovnim problemima koje imate i da počnete zajedno da ih rješavate.

Ljubav: U polju braka se očekuju povremeni naleti bijesa partnera pa se suzdržavajte u takvim situacijama od negativnih izliva emocija.

Zdravlje: Poslušajte svoje srce.

Jarac

Posao: Poboljšavate svoje radne sposobnosti. Ovo naročito važi za osobe rođene u trećoj dekadi vašeg znaka.

Ljubav: Mlađi predstavnoci će pokušati mnogo toga da dobiju kroz kompromise i dogovore. Ne pokazujete naglost skoro nikada i to je vaše tajno oružje.

Zdravlje: Pojačavajte ishranu bogatu proteinima.

Vodolija

Posao: Pokazali ste veću spremnost od ostalih kolega za nešto više poslovnih aranžmana i počinjete u skorije vrijeme da radite već nešto jako korisno za sebe.

Ljubav: Pojačavate ljubomoru i to vas povremeno emotivno kida. Volite poneku emociju i da sakrijete od očiju javnosti pa odajete utisak tajanstvene osobe.

Zdravlje: Ne pokazujete umor.

Ribe

Posao: Volite da se angažujete na dodatnim radnim zadacima, jer smatrate da nemate dovoljno novca od onoga što ste od ranije radili.

Ljubav: Ništa novo se ne očekuje na vašem polju emocija sve dok vi ne uvidite da nešto sami treba da preduzmete.

Zdravlje: Nesanica.

Izvor: Banjalučanke.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/dnevni-horoskop-za-19-08-2017/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot