Kosa vam se brzo masti? Isprobajte ove trikove i oduševićete se!

Objavljeno: 18. 8. 2017 u 13:27h

Pranje kose je prava gnjavaža, pogotovo ako je morate prati svaki ili svaki drugi dan. Prečesto pranje samo pogoršava situaciju – folikule se aktivno stimuliraju i sljedeći je dan kosa opet prljava.

Prokuvajte vodu za pranje

Voda iz česme može biti preteška i loše uticati na čistoću kose. Možda vam se čini nepraktičnim, ali prokuvajte veću količinu vode i pustite da se ohladi do željene temperature – bićete oduševljeni rezultatom.

Lakše s preparatima

Hranjivi proizvodi za tanku i krhku kosu mogu je samo učiniti težom i prljavijom ako se koriste na pogrešan način. Pokušajte to izbjeći tako da ulja za kosu ne koristite češće od nekoliko puta sedmično, a sprejeve i prah možete koristiti po potrebi u malim količinama.

Izvor: Novi.ba

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/kosa-vam-se-brzo-masti-isprobajte-ove-trikove-i-odusevicete-se/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||claudebot