Dnevni horoskop za 18.08.2017.

Objavljeno: 18. 8. 2017 u 12:18h

Ovan

Posao: Uprkos preprekama, koje su vam se nagomilale za kratko vrijeme, možete da izgurate i da se postavite dovoljno opušteno u svrhu daljeg cilja.

Ljubav: Nije loša slika vašeg emotivnog života koliko se uviđa doza skepticizma od strane vašeg partnera. Budite strpljiviji.

Zdravlje: Oscilacije krvnog pritiska zbog promjene vremena.

Bik

Posao: Ukoliko se odlučite da radite u privatnom sektoru to neće biti loša ideja. Spremni ste ina poveći rizik i na moguće oscilacije u finansijskom smislu.

Ljubav: Partner vas nijemo posmatra i želi vaš uspjeh u suštini. Morate da igrate na polju otvorenih karata ipokušate da se sa stavom postavite, koji vama odgovara.

Zdravlje: Grlena čakra može biti blokirana.

Blizanci

Posao: Ukoliko vam treba podrška u novim poslovnim poduhvatima, nije loša ideja da se još jednom predstavite sa studijom i da uvedete saradnike u detalje svojih aktivnosti.

Ljubav: Što se emotivne strane tiče, ovdje ne morate da očekujete nešto pretjerane izjave ljubavi, jer se osjeća poveće poslovno angažovanje.

Zdravlje: Imali ste i lošijih dana.

Rak

Posao: Kada su u pitanju preduzetništvo i vaš timski duh, ni ovaj put tako nešto neće izostati. Budite u suštini dovoljno fleksibilni i spremni na veće poslovne rizike.

Ljubav: Nije loša ideja da planirate zajednički izlazak ida se dobro provedete sa osobom, koja vam je isuviše draga da možete da je zaobiđete.

Zdravlje: Potrebno vam je malo više sna.

Lav

Posao: Niste sami u poslu koji vam se nameće kao teška obaveza. Budite strpljiviji ipokušajte da se skoncentrišete na pojedine detalje.

Ljubav: Nije loša ideja da se okrenete samo onim ljudima koji vas poštuju. Ne iz pompeznog stava, koliko je ovo nešto što vam otvara novi put za uspjeh. Okružite se prijateljima.

Zdravlje: Pijte dovoljno tečnosti.

Djevica

Posao: Osjećate veliki psihički zamor, jer smatrate da su se pojedini detalji jako loše postavili u vašim zadacima ida postoji mnogo više grešaka nego što ste spremni da ih trenutno popravljate.

Ljubav: Niste se odlučili još uvijek u vezi jedne osobe na koju često mislite i jedne, koja vam je jako blizu ili skoro da se viđate preko polja posla.

Zdravlje: Pokušajte da se otrgnete negativnim mislima.

Vaga

Posao: Imate samo ideju još uvijek i ne pomišljte da se nešto konkretno za neko vrijeme preduzme. Učinićete veći napor i pokrenuti lavinu poslovnih mogućnosti.

Ljubav: Nije loša ideja da se povremeno povučete od partnera na koga često mislite, jer vam je potreban veći odmor i fokus na neke druge segmente.

Zdravlje: Osjetljiv vam je stomak.

Škorpija

Posao: I suviše strogo shvatate nečiji prijekor, pa se ne usuđujete da nešto preciznije učinite u svom poslovnom portfoliju, koji je isuviše bogat.

Ljubav: Držite se starog dobrog pravila igranice, koju nećete preći. Udvara vam se zauzeta osoba i ne pristajete na taj flert.

Zdravlje: Pijte dovoljno vitamina.

Strijelac

Posao: Poslušaćete savjet iskusnijeg kolege od sebe i pokušaćete mnogo toga da postignete za kratko vrijeme, koliko je moguće za ono što vam se priprema kao izazov vašeg poslovnog plana.

Ljubav: Volite da se družite sa osobama, koje vam imponuju pa se neće desiti ništa loše ukoliko se upustite u raspravu, jer vam se ponekad mišljenja ne poklapaju.

Zdravlje: Možete da imate upalu mišića.

Jarac

Posao: Vi ste kovač sopstvene sudbine i ne marite, koliko su drugi ljudi u priči sa vama, jer ste i suviše samostalna osoba.

Ljubav: Može neko da vam priđe, jer smatra da se slobodna osoba i da vrijedite mnogo više nego što vi sami marite za taj stav.

Zdravlje: Imate problem sa kostima.

Vodolija

Posao: Strategiju koju donosite je jako profitabilna i ne pokušvajte nešto drugačije da se postavite, jer vaš unutrašnji glas vas podstiče na nešto više.

Ljubav: Nemate namjeru da protežirate ono što vam ne odgovara već neko vrijeme. Skloni ste promjenama, koje su po karakteru dovoljno radikalne da se očekuju jači stavovi.

Zdravlje: Odličan dan za provod u prirodi.

Ribe

Posao: Imali ste i lošijih dana, koliko se može desiti jako dobar zaokret za nešto više na polju posla i da ostanete dosljedni obećanja, koje ste iznijeli.

Ljubav: Kada je u pitanju osoba na koju često mislite u posljednje vrijeme nije loša solucija da se otvoreno postavite i priznate da ste zaljubljeni.

Zdravlje: Psiha vam je pomalo naglašena.

Izvor: Banjalučanke.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/dnevni-horoskop-za-18-08-2017/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot