Dnevni horoskop za 16.08.2017.

Objavljeno: 16. 8. 2017 u 12:02h

Ovan

Posao: Pokazujete poveći entuzijazam i želite da ga podijelite sa ostalim članovima vašeg kluba. Imate odlične ideje od kojih jedna bar može da vam donese novac.

Ljubav: Suptilna situacija sa partnerom vas dovodi do egzaltiranog stava i želite nešto više od emotivnog segmenta ovaj put.

Zdravlje: Solidno.

Bik

Posao: Ukoliko ste u mogućnosti da investirate u svoj biznis uradite to što prije jer možete da se nadate boljem finansijskom prilivu za neko vrijeme.

Ljubav: Imate odličan stav prema partneru koji vas podržava u namjerama. Poslušajte savjet iskusnije osobe kada su partnerski odnosi u pitanju.

Zdravlje: Grlo vam je osjetljiva regija.

Blizanci

Posao: Pazite se iznenađenja na koje se niste spremili na vrijeme. Očekujte pojačan radni tempo i ne očajavajte ukoliko uvidite koliko možete da postignete u odnosu na cilj koji ste donijeli.

Ljubav: Ukoliko ste u braku, budite dovoljno hrabri i priznajte da vam je potrebna određena korekcija. Ne dozvolite da vas neka situacija dovodi do apsurda.

Zdravlje: Pojačana nervoza.

Rak

Posao: Polje privatnog biznisa vas upozorava da se morate prilagoditi određenim poslovnim signalima koji sugerišu određena ulaganja.

Ljubav: Pokušajte da pronađete zajednički cilj sa partnerom jer to može da vam održi vezu u kojoj se trenutno, možda osjećate jako loše.

Zdravlje: Više se odmarajte.

Lav

Posao: Ne pokušavate nešto posebno kod sebe da promijenite i tu je ključ vašeg lošijeg poslovnog rezultata. Budite dovoljno otvoreni za nešto više saradnje u narednom periodu.

Ljubav: Niste u lošem položaju koliko se ovdje očekuje mnogo bolja prilika ukoliko vam se dopadne osoba sa naglašenim vatrenim elementom u sebi.

Zdravlje: Oprez hroničnim bolesnicima.

Djevica

Posao: Niste u lošem položaju koliko morate da budete još uporniji u svojim namjerama. Ne odustajete od ciljeva toliko koliko imate problem sa vremenom, koje imate na raspolaganju.

Ljubav: Ukoliko nemate nikoga pored sebe ne očajavajte za nekim od ranije. Na vama je da se dovoljno integrišete sa ljudima i da se opuštate.

Zdravlje: Nesanica.

Vaga

Posao: Ne očajavajte ukoliko uvidite lošije rezultate svog rada. Imate dovoljno vremena da dovedete u red pojedine poslovne aktivnosti i da se oslobodite stresa.

Ljubav: Volite jednu Vodoliju jer vam može donijeti dovoljno dobar razlog zašto je emocija jako bitna i vaše ljubavni segment.

Zdravlje: Pijte dovoljno tečnosti.

Škorpija

Posao: Ukoliko ste mišljenja da su vam loši dani došli ne očajavajte usljed lošijih aspekata koji su ipak prolaznog karaktera.

Ljubav: Pokušajte otvoreno da razgovarate sa partnerom i da kažete šta vam na duši leži ovaj put. Imate motiv da nekoga vratite.

Zdravlje: Danas ste u formi.

Strijelac

Posao: Neki detalji koji su vam predstavljali problem mogu danas upravo da se riješe. Ne očajavajte u onome što ne možete trenutno da postignete.

Ljubav: Imali ste dosta krut stav prema partneru. Vrijeme je da neke činjenice dovedete u red u narednom periodu.

Zdravlje: Rad na sebi je najbolja preporuka.

Jarac

Posao: Ukoliko ste od onih koji grade karijeru imaćete dovoljno motiva da se priklonite činjenici da postoji nekoliko izbora i da ćete ići inercijom pobjednika.

Ljubav: Ukoliko ste u braku, pazite se povremenih razmirica i ne očajavajte zbog trenutnih lošijih aspekata preko vašeg polja emocija.

Zdravlje: Glavobolja.

Vodolija

Posao: Pojačava vam se finansijski priliv jer ste na tome dovoljno dugo radili i vrijeme je da napravite odličan poslovni plan za dalje akcije.

Ljubav: Uveliko ste pod pritiskom i ne možete da se osjećate opuštenije od onoga što trenutno imate. Povedite računa o svom psihičkom zdravlju.

Zdravlje: Nesanica.

Ribe

Posao: Imali ste dovoljno problematičnu situaciju da se nešto lošije od trenutne poslovne energije ne očekujte. Budite spokojni, danas.

Ljubav: Niste u loše raspoloženju ali vam zasigurno prija samoća. Volite da provodite vrijeme u solo stilu.

Zdravlje: Pokazujete signale lošijeg imuniteta.

Izvor: Banjalučanke.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/dnevni-horoskop-za-16-08-2017/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])