Dnevni horoskop za 12.08.2017.

Objavljeno: 12. 8. 2017 u 09:55h

Pogledajte šta vam zvijezde predviđaju za danas…

Ovan

Danas imate višak energije i sjajno se osjećate. Ne nervirajte se Vam ne ide sve po planu. Gledajte da se bavite sportom ako imate vremena.

Bik

Previše ste osjetljivi. Danas ste nostalgični i treba da provedete više vremena sa porodicom ili kod kuće. Ne dopadaju Vam se promjene koje ćete morati da napravite zbog drugih ljudi.

Blizanci

Nemojte se previše hvaliti svojim dostignućima. Ne žele svi da čuju to. Najbolje bi bilo da ne dijelite savjete drugima, nego da se posvetite poslu, prijateljima. Prijaće Vam da barem na dan promijenite sredinu.

Rak

Danas je jako uspješan dan za Vas. Sjajno se osjećate. Imate dosta posla, ali će se sav trud isplatiti. Ne jedite previše začinjenu hranu, mogući su problemi sa varenjem.

Lav

Usmjerite se na sebe. Nemojte se previše nervirati oko posla, nego gledajte da se odmorite i ugodite sebi. Neka ženska osoba Vam može biti od pomoći danas.

Djevica

Ne osjećate se baš najbolje. Potrudite se da se usredsredite na završavanje započetih zadataka na poslu. Moguć je problem sa spavanjem.

Vaga

Družite se više sa prijateljima. Danas je idealan dan za neke nove kontakte. Moguć je problem sa cirkulacijom ili pritiskom.

Škorpija

Danas šta god da uradite isplatiće se. Vrijedni ste i energični. Mogući su problemi sa leđima.

Strijelac

Idelan je dan za putovanje ili planiranje istog. Dobro se osjećate. Ne nervirajte se ako nije sve baš onako kako ste zamislili, nego uživajte u trenutku.

Jarac

Danas je dan za štednju. Nije dobar momenat za nove početke na poslu. Vodite računa o ishrani.

Vodolija

Neka nova osoba u Vašem životu Vas je zainteresovala. Dobro se osjećate pored nje. Ako ste zauzeti, danas ćete biti prilično strastveni.

Ribe

Mogući su problemi sa zdravljem. Nervozni ste ovih dana. Moguć je povišen pritisak. Posao može biti uzrok stresa.

Izvor: Mondo / Autor: Jovana Vilimonović

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/dnevni-horoskop-za-12-08-2017/||claudebot