Najčešći razlog za svađu u vezi

Objavljeno: 6. 8. 2017 u 14:54h

Da li se i vi često svađate zbog ovoga?

Čekanje je uzrok oko 30 svađi godiđnje, pokazala je anketa.

Sigurno vam je poznato – treba da krenete negdje, a on/ona se još uvijek licka i nikako da se spremi?

Istraživanje je pokazalo da su uglavnom žene te koje kasne na zakazane sastanke ili vjenčanja. Jedna od četiri žene priznaje da kasni i kada treba da se sastane sa prijateljima, u poređenju sa 16 odsto muškaraca.

Pored toga, jedna od pet žena priznaje da često kasni i na posao, što je slučaj sa 13 odsto muškaraa.

Da ne bude da su žene krivac za sve, ista studija je pokazala da su žene spremnije kada je riječ o pakovanju za odmor – one počinju da se spremaju nekoliko dana ranije, dok muškarci to ostavljaju za “pet do dvanaest”.

“Mnogim parovima je poznat scenario kada jedno čeka ono drugo koje se još uvijek sprema. To rezultira time da oboje kasnite tamo gdje treba da budete, a to osobe koje su dobro organizovane mrze. Zato nije iznenađujuće da je upravo ovo najčešći razlog za svađu među parovima”, kaže predstavnik iz Rescue Remedy-ja, onlajn prodavnice koja je sprovela istraživanje.

U istraživanju je učestvovalo 2.000 odraslih, a od toga 65 odsto žena sebe smatra odlično organizovanim i uvijek spremnim na vrijeme, u poređenju sa 55 odsto muškaraca.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/najcesci-razlog-za-svadu-u-vezi/||claudebot