Ljubavne lekcije koje mnoge djevojke prekasno nauče

Objavljeno: 30. 7. 2017 u 12:10h

Ponekad treba da prođe dosta vremena da bismo napokon shvatili šta želimo od ljubavi i kakvi su oblici ponašanja u vezi prihvatljivi, a na kakve odmah treba da reagujemo. Ovo su ljubavne lekcije koje žene kasno nauče.

Ne govori “da” ako zapravo želiš da kažeš “ne”

U ljubavnim vezama često pravimo istu grešku – pretvaramo se. Zapamtite da kompromis nije rješenje ako se zbog njega osjećate nesrećno. Nemojte pristajati na stvari koje vas čine duboko nezadovoljnima, ne pretvarajte se da ste srećni ako niste i nemojte govoriti “da” predlozima koje instinktivno želite odbiti. U svakom trenutku veze budite autentični i svoji jer ćete jedino tako moći da postignete istinsku ljubavnu sreću s partnerom koji će vidjeti vašu pravu ličnost.

Vaša ljubav ne može da promijeni muškarca

Dok on sam ne postane svjestan potrebe za promjenom, nema te ljubavi koja će ga natjerati da se mijenja. Promjene mogu biti uslovljene spoljnim faktorima, ali zapravo dolaze iznutra.

Ljubomora i posesivnost nisu znakovi da vas voli

Mnoge žene ljubomoru i posesivnost doživljavaju kao potvrdu da je muškarcu uistinu stalo do njih. Mala doza ljubomore sasvim je normalna stvar u vezi. Međutim, kada vas zbog muškarac konstantno kontroliše, želi da zna svaki vaš korak i potez, brani vam komunikaciju s drugima – to je znak da njegova ljubomora nije bezazlena i zdrava.

Izvor: B92

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/ljubavne-lekcije-koje-mnoge-djevojke-prekasno-nauce/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot