Ovako ćete znati da li vas partner istinski voli

Objavljeno: 29. 7. 2017 u 16:15h

Mnogo je lakše nešto reći nego to pokazati. Svima odgovara kada partner izjavljuje ljubav, ali da li oseća to što govori?

Njegove riječi mogu biti potpuno prazne ako svoju ljubav i ne dokaže – djelima!

Ako si mu u svakom trenutku na prvom mjestu, nemaš razloga za brigu. To je dokaz da te iskreno voli i da mu nikada nećeš postati plan B (jer zna da ćeš ti uvijek biti tu). Nisi sigurna u njegovu ljubav? Testiraj ga! Pozovi ga u bioskop na romantičnu komediju u vrijeme važne fudbalske utakmice.

To nas dovodi do druge važne stvari – je li spreman na kompromis? Ako te voli iskreno, neće imati problema s pristajanjem i na određenu žrtvu. Ukoliko se pokaže da ipak nije spreman, to je prvi znak da možda nije potpuno iskren kada ti kaže da te voli. Ali imaj na umu da se on ne može odreći baš svega zbog tebe.

Najvažnije od svega je da te prihvata takvu kakva jesi, sa svim tvojim manama i vrlinama. Ne zaboravi da i on od tebe ovo očekuje. Za ljubav je potrebno dvoje!

Izvor: kurir.rs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/ovako-cete-znati-da-li-vas-partner-istinski-voli/||claudebot