Zavodi gdje stigne: Ovaj horoskopski znak je neodoljiv!

Objavljeno: 26. 7. 2017 u 13:55h

Zodijak koji je poznat kao ledeni zavodnik. Previše voli sebe, svoj red i mir. Njegova opsesivnost privlače ostale Zodijake, ali ih on ne daje ni tri pare na to.

Zodijak koji je opsjednut detaljima, ima dubok smisao za humanost, metodičan pristup životu, često je nježan, ali oprezan. Dame i gospodo, njeno veličanstvo Djevica.

Djevica je kao Bik i Jarac zemljani znak, a oni vole konzervativne i organizovane stvari, ali i one koji od njih zavise. To su znaci koji vole da im je život sređen po fascikalama. Merkur je vladajuća planeta, pa Djevice imaju dobro razvijen osjećaj za govor i pisanje, kao i za ostale oblike komunikacije. Ovo je njihova prednost u privlačenju partnera.

Većina je oduševljena pitkošću i rečitošću Djevica što zna da ih zanese i ponese. Međutim, ovaj znak se ne zaljubljuje i ne uklapa tako lako sa ostalima jer previše voli sebe i svoj red i mir.

Djevica zna da odbije kritikom ljudi oko sebe.

Djevice više vole da imaju par stabilnih veza nego mnogo partnera. Životne parnere bira po tome koliko osjećaju da su važni i potrebni u njihovom životu. Oni su posvećeni partneri koji s vremena na vrijeme vole izazove.

Izvor: noizz.rs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/zavodi-gdje-stigne-ovaj-horoskopski-znak-je-neodoljiv/?utm_source=SingleNajnovijeVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleNajnovijeVijesti||claudebot