Dnevni horoskop za 26.07.2017.

Objavljeno: 26. 7. 2017 u 09:56h

Pogledajte šta vam zvijezde predviđaju za danas…

Ovan

Danas imate višak energije. Bavite se sportom i više vremena provedite u prirodi. Moguć problem sa glavoboljom.

Bik

Štedite novac danas. Potrudite se da se usmjerite na završavanje obaveza danas, ne počinjite ništa novo. Nemojte se preforsirati danas.

Blizanci

Danas je dan za druženje. Potrudite se da se usredsredite na kontakte, na upoznavanje novih ljudi. Sve Vam danas ide od ruke i sve radite brže nego obično.

Rak

Budite vrijedni na poslu, ali ne zapostavljajte porodicu zbog posla jer nekome nedostajete.

Lav

Imate dosta energije. Potrudite se da se usmjerite na neke nove ideje. Saslušajte savjet drugih ljudi.

Djevica

Drugi ljudi Vam mogu biti od pomoći. Sklapajte nova prijateljstva. Budite fini prema drugima danas, iako Vas možda neko nervira.

Vaga

Posvetite se poslu danas. Budite temeljniji. Ne uključujte emocije u bap sve što radite. Bićete malo nervozniji nego inače.

Škorpija

Budite otvoreniji za nove ideje, prijatelji mogu imati neke prijedloge vezane za neka putovanja. Ne propustite priliku da putujete.

Strijelac

Štednja je bitna i danas. Od sutra ćete moći da se opustite. Mogući su iznenadni troškovi.

Jarac

Danas je dobar dan za saradnju. Pravite kompromise. Ne ulazite u rasprave sa drugima.

Vodolija

Danas je dobar dan za Vas i sjajno se osjećate. Svi žele da Vam pomognu na poslu. Bitno je da ne mješate poslovni i privatni život.

Ribe

Strastveni ste i skloni flertu. Ako ste u vezi, ne zapostavljajte partnera, nego uradite nešto lijepo za njega, priredite mu neko iznenađenje. Nemojte protivurječiti nadređenom, pravite kompromise na poslu.

Izvor: Mondo / Autor: Jovana Vilimonović

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/dnevni-horoskop-za-26-07-2017/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])