Kako isključiti najdosadniju Facebook opciju

Objavljeno: 24. 7. 2017 u 10:15h

I dok neki korisnici misle da je “On this day” opcija vrlo dobra, većina smatra da je potpuno nepotrebna i napadna, s obzirom na to da se javlja kroz notifikacije svakog jutra, ali i tokom dana podsjeća korisnike da podjele nešto od ranije, po svom ili Facebook izboru.

Ako ste u ovoj drugoj grupi, evo kako da isključite “On this day” opciju. Otiđite do tri crte u gornjem desnom uglu Facebook aplikacije. Spustite se do Apps sekcije i nađite On This Day.

Uđite unutra i kliknite na ikonicu šrafa, koji će vam otvoriti novi meni. Izaberite Notifications i u novom prozoru uključite Turn Notifications Off. To je to.

Uvijek ste u mogućnosti da uključite On This Day na isti način, ali biranjem opcije Turn Notifications On.

Izvor: Mondo.rs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/kako-iskljuciti-najdosadniju-facebook-opciju/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])