Dnevni horoskop: Šta vam zvijezde kažu za ponedjeljak!

Objavljeno: 24. 7. 2017 u 12:31h

Pogledajte šta vam zvijezde poručuju za ponedjeljak, 24. jul.

Ovan

Odnosi s voljenom osobom su pod znakom pitanja. Kao da je došao posljednji čas da stvari postavite na svoje mjesto. Predstoji vam neprijatan razgovor koji može prerasti u otvoren sukob. Ako želite da izbjegnete mogući raskid, popustite, a mišljenje zadržite samo za sebe.

Bik

Niste u formi, a posla imate preko svake mjere. Niste sposobni da odgovorite na sve obaveze što može izazvati potpuni pad energije i kolaps. Preraspodijelite svoje kapacitete i odložite sve što može da sačeka povoljniji trenutak.

Blizanci

Dan je obilježen neželjenim promjenama na emotivnom planu. Vjerovatno je uzrok svemu razgovor koji je prerastao u svađu. Voljena osoba je, u ovom trenutku, upornija od vas, pa je savjet da se povučete dok ne ojačate svoju poziciju.

Rak

Previše ste uvredljivi. Ljutnja šteti vašem imidžu jer malo ljudi razumije da iza toga krijete ranjivost. Dan je takav da je bolje da se okrenete ljubavnom planu ili porodici. Malo razonode i druženje s osobama koje vas vole za vašu dušu učiniće čuda.

Lav

Muče vas finansije. Sa svih strana vam isporučuju račune, pa čak traže i novac na zajam, koji vi nemate. Takođe, nemate strpljenja za tuđe probleme jer niste sigurni ni kako da riješite svoje. Ne budite prestrogi prema ljudima, doći će dan kada će i vama nešto biti potrebno.

Djevica

Niste dovoljno uporni. Kada naiđete na prvi otpor, vi stvari proglasite nevažnim kako biste prikrili svoju ranjivost. Prije nego što to opet uradite, preispitajte sebe šta vam je važnije, sopstvena gordost i sujeta ili krajnji cilj od koga ste odustali.

Vaga

Brzi ste ali i nepažljivi. Zbog pretjerane žurbe primorani ste da u hodu pravite selekciju šta je bitno a šta nije. Ipak, s obzirom na to koliko ste se zaletjeli, šansa da ne napravite opasan previd je minimalna. Budite oprezni, naročito u saobraćaju.

Škorpija

Rasejani ste. Obuzeti ste brigama koje ste sami smislili i rješavate probleme koji bi tek mogli da se dogode. Vaša dekoncentrisanost i ponašanje na poslu vas mogu mnogo koštati, pa je bolje da se blagovremeno trgnete i odvojite realnost od mašte.

Strijelac

Uzimate sebi malo slobodnog vremena, ali se ne organizujete na pravi način. Pasivnost bi možda nekom drugom napunila baterije, ali za vas to može biti izvor velike tenzije koja, ako je ne izbacite iz sebe, prijeti da preraste u agresiju.

Jarac

Dobijate vijest koja je, praktično, putokaz. Svjesni ste da vam ta informacija ukazuje kuda idete dalje, ali vam nije jasno šta je krajnji cilj. Prihvatite izazov, a vremenu prepustite da vam donese odgovore na sva pitanja koja vas danas muče.

Vodolija

U prilici ste da intenzivirate radove na projektima koje već dugo pokušavate da završite. To podrazumijeva da ćete, neko vrijeme, morati da obavljate dva odvojena ali podjednako važna posla. Malo truda, na duge staze, donosi uspjeh.

Ribe

Ukoliko radite sa finansijama ili na neki drugi način učestvujete u transakcijama u kojima se vrte ogromne svote novca, ovaj dan može biti jako frustrirajući za vas. Budite pažljivi i koncentrisani, po dva puta provjerite svaki račun.

Izvor: Novosti.rs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/dnevni-horoskop-sta-vam-zvijezde-kazu-za-ponedjeljak/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot