Dnevni horoskop za 23.07.2017.

Objavljeno: 23. 7. 2017 u 12:20h

Ovan

Posao: Osjećate poveću zasićenost trenutnim poslovnim zaduženjima i ne želite da se raspirujete na više segmenata. Bitan vam je fokus.

Ljubav: Na detalje kao što je partnerova ljubomora ne možete da se pozivate i pratite nečije nipodaštavanje. Imate jak integritet u društvu.

Zdravlje: Nemate veće tegobe.

Bik

Posao: Ukoliko ste nezaposleni i intenzivno tražite neku promjenu na ovom polju, ne očajavajte usljed spleta događaja, koji su vam u suštini suvišni za ono što i sami možete da uradite za sebe.

Ljubav: Emotivni plan vam je ispunjen. Morate da se povremeno odmorite i vratite sebi i svojim potrebama.

Zdravlje: Više se odmarajte.

Blizanci

Posao: Kada su u pitanju međuljudski odnosi, morate da shvatite da postoji određena digresija u ponašanju pojedinih kolega. Neko će pomisliti da su mnoge stvari protiv njega.

Ljubav: Dovoljno ste ispunjeni, što se emocija tiče ali samim tim i dovoljno u javnom životu prisutni. Možda se još nekome dopadnete.

Zdravlje: Ne žalite se na nešto, posebno.

Rak

Posao: Polje privatnog posla vas podstiče na mnoge promjene, koje su vam dovoljno otežavajuće kako finansijski tako i dosta iscrpljujući što se zdravlja tiče.

Ljubav: Moratćete malo više da se bavite sobom. Partner je uspješna osoba, kojoj u suštini i ne treba veća podrška.

Zdravlje: Povremeno se povucite iz tenzičnih situacija.

Lav

Posao: Volite mnogo toga javno da pokažete, osjećate se kao glavni glumac na sceni. Vaše prisustvo je očigledno, pa možete da izazovete i neke komentare na svoj račun.

Ljubav: Ukoliko se pojavi osoba na koju često mislite ne zaboravite da je prvi utisak najvažniji. Obratite pažnju na pojedine detalje ovaj put.

Zdravlje: Nemate veće tegobe.

Djevica

Posao: Provodite sjajan dan. Imate dovoljno benefične energije na pojedinim poljima, koji vas podstiču na budete sve bolji. Pojačan finansisjki priliv je neminovan.

Ljubav: Uviđate izuzetnu osobu već neko vrijeme u svom okruženju. Ne želite da izgubite nešto jako vrijedno kao što je druženje sa ovom osobom.

Zdravlje: Osjećate se odlično.

Vaga

Posao: Ne želite naredbodavan stav i ne želite da vas dezavuišu nepotrebnim stvarima, koje su malo lošije po vaš finansijski status, trenutno.

Ljubav: Imate jasan stav kada je u pitanu partner na koga često mislite. Poželjećete nešto konkretno da uradite na ovom polju.

Zdravlje: Imate jak metabolizam.

Škorpija

Posao: Fokus koji ste imali do skoro vam se više ne isplati, jer imate i jaku konkurenciju u oblasti kojom se već neko vrijeme bavite.

Ljubav: Voljećete da se osamostalite i da za trenutak zaboravite partnerske odnose kako bi se odlučili na jedan novi put, koji vas vodi uspjehu.

Zdravlje: Povišen krvni pritisak.

Strijelac

Posao: Možda ste trenutno na jako visokoj poziciji, ali isto tako i malo lošije kotirani u svojim očima. Smatrate da je vrijeme za veću promjenu ovaj put.

Ljubav: Kada su emotivni odnosi u pitanju, možda budete lošijeg raspoloženja i poželite da se osamite.

Zdravlje: Obratite pažnju na imunitet.

Jarac

Posao: Zalaganje u narednom periodu iziskuje mnogo više energije nego obično. Poželjećete mnogo bolji tretman za sebe i naravno, potrudićete se da to i postignete.

Ljubav: Ukoliko ste zaljubljeni u jednog Strijelca, to svakako može biti karmička ljubavna romansa na duže staze.

Zdravlje: Bavite se sportom.

Vodolija

Posao: Ono u čemu ste mnogo bolji od većine ste malo zapustili, ali nije loša ideja da počnete da razmišljate o konkretnoj promjeni na bolje.

Ljubav: Uvidjeli ste odavno da je vaš emotivni život dovoljno neispunjen i da se od vas traže određene promjene kako u pristupu prema osobi koju volite tako i na poslu koji radite.

Zdravlje: Pojačana doza stresa.

Ribe

Posao: Na neke detalje ne računate kao što je sam odlazak u inostranstvo. Moraćete da obnovite komunikaciju sa osobom koja vam znači mnogo u poslu kojim se bavite.

Ljubav: Oni koji su sami ne treba da očajavaju, jer se osjeća veća promjena na vidiku. Tu je jedan Rak, koji će vas odlično razumjeti, kada je vaše emotivno stanje u pitanju.

Zdravlje: Kostobolja.

Izvor: Banjalučanke.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/dnevni-horoskop-za-23-07-2017/||claudebot