Pet stvari koje vrlo lako mogu seksualno uzbuditi većinu žena

Objavljeno: 22. 7. 2017 u 14:33h

Za neke od nas, razlog za seksualno uzbuđenje ne mora biti neka tradicionalna romantična gesta partnera, već to mogu biti i svakodnevne sitnice. Ma koliko da ste dugo u vezi, upravo te sitnice vaš odnos s partnerom održavaju stabilnim.

Otkrij stvari koje nas najčešće seksualno uzbuđuju i pročitajte zbog čega je to tako.

Njegov glas

Dubok glas asocira na dominaciju i snagu.

“Žensko tijelo različito reaguje na različite muške glasove i može ih povezati sa seksom ili romantičnošću, što nije toliko značajno kada su ženski glasovi u pitanju”, kaže stručnjakinja za odnose među polovima April Mancini.

Njegove ruke

Ovdje govorimo o tome kako žene reaguju na mišićave i njegovane ruke muškarca.

“Što veće i snažnije, to bolje”, kaže Mancini. “Ima nešto u snažnim rukama, pa makar one bile prekrivene žuljevima.”, dodaje ona.

Namrštena obrva

Jedno istraživanje pokazalo je da su ženama manje atraktivni muškarci koji izgledaju srećno od onih koji djeluju ponosno i ozbiljno.

Uniforma

“Uniforma implicira da je on stekao moć i pokazuje je putem odjeće”, kaže Mancini. ”Vjerovatno će se mnoge žene osjećati sigurno u blizini muškarca u odori. Pokraj muževnog muškarca osjećaće se još ženstvenije”, dodaje ona.

Kućni poslovi

Podjela kućnanskih poslova postala je jako važna za funkcionisanje jedne veze. Pravedna podjela poslova znači i emotivnu podršku partneru, i to je razlog zbog kojeg se uzbudimo kada ga vidimo kako pere, kuva ili ide po namirnice u prodavnicu.

Izvor: zdravakrava.24sata.hr

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/pet-stvari-koje-vrlo-lako-mogu-seksualno-uzbuditi-vecinu-zena/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||claudebot