Horoskopski znakovi koji su odlični u krevetu, ali loši u vezama!

Objavljeno: 21. 7. 2017 u 13:44h

Poznati su kao najbolji ljubavnici Zodijaka, ali za vezu vam ih niko ne bi preporučio…

Ovan

Kao vatreni znak, Ovan je zaista strastven u krevetu, a seks sa njim se dugo pamti. Naravno, kao najbolji. Ipak, nakon savršenog seksa, u kome ćete sigurno uživati svim čulima, ovaj znak često zna da priredi neprijatne situacije. Na primjer, da vas ne nazove, zaboravi na dogovor ili, u najgorem slučaju, počne da kontrira. Imajte u vidu da Ovan smatra da je uvijek u pravu, a zbog egoistične crte ličnosti, poznat je i kao hvalisavac. Na vama je da procijenite da li možete to istrpjeti, zarad dobrog seksa.

Škorpija

Dobro je poznato da su Škorpije fantastični ljubavnici, ali i veoma sebični. Oni se uglavnom trude zbog sebe, često zanemarujući svog partnera. Kako bi postigli potpuno zadovoljstvo, isprobavaće sve što im godi i ništa ih u tome ne može zaustavi. Upravo zbog toga njihov partner se može osjećati zapostavljeno i inferiorno u vezi.

Blizanac

Budite sigurni da će vam Blizanac priuštiti pravu zabavu u krevetu, ali izvan spavaće sobe stvari stoje drugačije. Pripadnici ovog znaka često imaju potrebu da mijenjaju svog partnera, jer smatraju da na taj način mogu da vas “poprave” i učine “boljom osobom”. Ako vam stalno traže manu i gledaju da vas promijene, postaće vam naporni, a u nekim slučajevima i bezobrazni.

Izvor: novosti.rs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/horoskopski-znakovi-koji-su-odlicni-u-krevetu-ali-losi-u-vezama/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot