Dnevni horoskop za 21.07.2017.

Objavljeno: 21. 7. 2017 u 09:11h

Pogledajte šta vam zvijezde predviđaju za danas…

Ovan

Nervozni ste, ali ćete već sutra biti bolje. Uživajte u ljetu, budite vrijedni ali se potrudite i da ugodite sebi, danas nije dan za velike poslove.

Bik

Pokušajte da ugodide partneru, iako vam i nije do toga, jer ste umorni. Danas je dan za odmor. Ne naprežite se suviše na poslu, ništa bolje nećete zbog toga da uradite.

Blizanci

Potrudite se da održite dobar odnos sa kolegama. Pokušajte da se usmjerite na bitne stvari, budite temeljni. Napeti ste.

Rak

Danas je dan koji možete posvetiti hobiju. Pokušajte da se odmorite i skupite snagu za naredne dane. Napeti ste zbog posla.

Lav

Uljepšajte dom tako što ćete kupiti neke stvari koje Vam se dopadaju. Nemojte ulaziti u bespotrebne rasprave danas. Jako ste nervozni.

Djevica

Pokušajte da danas ne potrošite sav novac koji imate, prvo platite račune. Ne pričajte svima o svom privatnom životu, zadržite neke stvari za sebe.

Vaga

Priliv novca je očekivan, pametno rasporedite na račune i na stvari koje su Vam potrebne. Posvetite se partneru. Slobodni, skloni te flertu.

Škorpija

Prisutna je nervoza, ali nemojte da se nervirate zbog toga šta drugi ljudi pričaju o Vama. Neka Vas ne uzbuđuje tuđe mišljenje.

Strijelac

Potrudite se da “napunite baterije”, jer Vas očekuju prilično naporan dan. Završavajte poslove koje imate, ne započinjite ništa danas. Problemi u porodici.

Jarac

Pazite s kim se družite, ne poklanjajte svakom povjerenje. Nemojte pretjerano burno reagovati na kritiku.

Vodolija

Odmorite se od posla. Ne morate da radite previše. Potrudite se da provedete više vremena sa članovima porodice.

Ribe

Ako ste planirali neki put danas, pazite se u saobraćaju. Prilično ste pod stresom danas. Pazite na dokumenta.

Izvor: Mondo / Autor: Jovana Vilimonović

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/dnevni-horoskop-za-21-07-2017/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot