Ovi horoskopski znakovi čine najgore parove

Objavljeno: 20. 7. 2017 u 15:47h

Koliko god da postoji privlačnost između ovih znakova, oni su totalno nekompatibilni i čine najgore parove.

Ovan i Bik

S obzirom da imaju slične osobine, kao što su tvrdoglavost, Ovnovi i Bikovi teško pronalaze zajednički jezik. U slučaju sukoba, nijedno od njih neće popustiti, te su svađe neizbežne. Pri tome, Ovan ne voli da polaže račune, niti dozvoljava Biku da mu soli pamet, što oni često znaju.

Bik i Strijelac

Ako pitate Bika šta najviše želi sa partnerom, on će vam iz topa reći da mu je želja da provodi mirne večeri, u prijatnom razgovoru. Za razliku od njega, Strijelac priželjkuje nove avanture i uzbudljiva iskustva.

Vodolija i Rak

Vodolije posjeduju slobodan duh i lepršavost, koja se može svidjeti Raku, ali u nekom trenutku početi da ga nervira, a ujedno izazvati nesigurnost. Takođe, Vodolije često vole da ispravljaju ljude, a Rakovi to, prosto rečeno, ne podnose.

Lav i Škorpija

Dok Lavovi obožavaju da dobijaju komplimente, Škorpije ih teško daju bilo kome- osim sebi. Oni negdje duboko u sebi misle da je iskazivanje divljenja drugoj osobi znak slabosti.

Djevica i Strijelac

Dobro je poznato da su Djevice opsjednute savršenstvom i redom. Za razliku od njih, Strijelčevi su totalno nonšalantni i opušteni, zbog čega jedno drugo znaju i te kako da živciraju.

Škorpija i Ovan

Ova kombinacija se ne preporučuje u horoskopu, jer se odnos Škorpije i Ovna često povezuje sa dramom Oba znaka obožavaju kontrolu i moraju imati zadnju riječ, zbog čega je ova veza jedna velika tempirana bomba.

Izvor: B92

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/ovi-horoskopski-znakovi-cine-najgore-parove/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot