Izbijelite zube za sekundu uz pomoć – karmina!

Objavljeno: 19. 7. 2017 u 11:11h

Karminom možete istaći svoje usne, ali i izbijeliti zube!

Rijetko koja žena može da zamisli svoju svakodnevicu bez upotrebe karmina – pravilnim odabirom boje možete svoje usne učiniti većim i punijim, crvenim karminom možete sakriti podočnjake, pa i učiniti svoje zube blistavo bijelim.

Topli tonovi će istaknuti žutu boju zuba, a hladni tonovi učiniće da vaši zubi izgledaju više bijeli i ljepši.

Bež nijanse

Većina djevojaka koristi smeđe ili nijanse u bojama breskve zbog kojih žuti zubi još više dolaze do izražaja. Zato je bolje da odaberete bež ruž sa ružičastim podtonom, ali pazite da ne budu pretopli.

Ružičaste nijanse

Fokusirajte se na ružičaste nijanse s plavim podtonovima, osim ako niste od onih žena kojima te nijanse ne pristaju. Ne brinite, još možete upotrebiti nijanse u bojama šumskog voća. Za one koje vole tamnoružičaste boje, mogu odahnuti jer su te nijanse idealne za bijele zube.

Ljubičasta

Tamniji ljubičasti ruž može istaknuti vaše ne tako bijele zube, zato odaberite najsvjetliju nijansu, a izbjegavajte one koje vuku na smeđe.

Crvena

Postoji više vrsta crvenih ruževa, od plavih do narandžastih podtonova. Dok su prvi odlični za isticanje bijelih zubi, narandžaste podtonove bi trebalo da izbjegavate. Narandžasti i neonski tonovi dodatno ističu tamniju boju zuba zato prije nego što se za njih odlučite ipak razmislite o nekom sredstvu za izbjeljivanje zuba.

Izvor: savrsena.com / Autor: Jovana V. Martinović

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/izbijelite-zube-za-sekundu-uz-pomoc-karmina/||claudebot