Dnevni horoskop za 19.07.2017.

Objavljeno: 19. 7. 2017 u 09:10h

Pogledajte šta vam zvijezde predviđaju za danas…

Ovan

Imate previše obaveza. Organizujte se bolje. Ne opterećujte se mišljenjem drugih ljudi.

Bik

Potrudite se da se posvetite poslu. Nije dobar dan za šoping. Okrenite se štednji, budite praktičniji što se tiče kupovine.

Blizanci

Preosjetljivi ste danas na kritiku. Kupite nešto za sebe što odavno planirate. Budite diskretniji, pazite kome šta pričate.

Rak

Nervozni ste. Nemojte imati previše poverenja u ljude koje ste skoro upoznali. Provjerite da li ste platili račune.

Lav

Družite se danas sa dragim ljudima. Pomalo ste napeti što sve ne ide kako ste zamislili nego se stvari dešavaju prilično sporo. Danas je dobar dan za kupovinu telefona.

Djevica

Nemojte raditi previše stvari u isto vrijeme. Fokusirajte se. Manje pričajte drugima o svemu što radite ili planirate.

Vaga

Moguće su neke nove prilike za napredak na poslu. Neka osoba koja nije iz Vašeg mesta može biti od pomoći. Ako idete na put pazite gdje ostavljate dokumenta.

Škorpija

Strastveni ste danas. Mada, skloni ste raspravama. Moguća je prehlada. Brinite više o sebi.

Strijelac

Danas uživajte u hrani koja Vam prija. Vrijeme je da ‘spustite loptu’ i da se odmorite. Ako čekate neki novac, danas mozete dobti vijesti o tome.

Jarac

Dobro se osjećate danas. Gledajte više sebe. Moguća glavobolja i problemi sa pritiskom.

Vodolija

Napeti ste. Sve ide sporije nego inače. Najbolje bi bilo da danas ništa ne započinjete novo da radite. Brinite više o sebi, svom izgledu i zdravlju.

Ribe

Danas je dan da se vidite sa starim prijateljima. Završite započete poslove. Pazite na rokove na poslu.

Izvor: Mondo / Autor: Jovana Vilimonović

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/dnevni-horoskop-za-19-07-2017/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot