Dnevni horoskop za 16.07.2017.

Objavljeno: 16. 7. 2017 u 12:27h

Ovan

Posao: Povoljne vijesti za vas što se posla tiče i možete da budete spokojni u narednom periodu, kako vam zvijezde poručuju.

Ljubav: Ukoliko ste u braku ne pokušavajte da se bavite partnerovim problemima, jer imate i onako dovoljno svojih obaveza ovaj put.

Zdravlje: Kostobolja.

Bik

Posao: Na vidiku novi posao i na to ste naravno navijali već neko vrijeme. Možda je došlo obavještenje u pravo vrijeme.

Ljubav: Morate da ostanete dosljedni odluci koja vam je trenutno prioritet, kada su zajednički izlasci u pitanju sa partnerom.

Zdravlje: Računajte na bolje aspekte, trenutno.

Blizanci

Posao: Volite svoj posao, ali trenutno ste u fazi kada vam se sugeriše mali predah. Napunite baterije prije nego što vam se desi veći zamor.

Ljubav: Za sada dobro plivate u ljubavnom odnosu i ne želite veću promjenu kako kod sebe tako i kod partnera. Možda odlučite da provedete zajedno vikend u prijatnom ambijentu.

Zdravlje: Solidno.

Rak

Posao: Možda ste trenutno dovoljno komplikovani na svoju štetu. Morate da budete fleksibilniji u komunikaciji sa ljudima, koji vas okružuju.

Ljubav: Budite dovoljno otvoreni prema partneru koji vas u suštini voli i koji vas podržava u namjerama, koje imate da sprovedete.

Zdravlje: Pijte dovoljno tečnosti.

Lav

Posao: Ukoliko vam se učini da vam je posao mnogo zamoran ne popuštajte u namjeri da aktivno tražite nešto više za sebe. Možete biti skloni većoj zaradi ovaj put.

Ljubav: Imate namjeru da mnogo toga kažete svojoj polovini, ali se malo ustručavate kada su konkretne stvari u pitanju.

Zdravlje: Zubobolja.

Djevica

Posao: Pokušaj da dominirate na poslovnom planu vas dovodi u neprijatnu situaciju već neko vrijeme. Morate da razumijete i ostale članove kluba, koji žele dio vašeg kolača.

Ljubav: Imate jak stav da ipak neke stvari dovedete u red i da se povinujete svojim željama makar one išle na vašu štetu. Budite otvoreni prema partneru.

Zdravlje: Nemate veće tegobe.

Vaga

Posao: Pokušajte da dovedete u red svoju poslovnu stranu u narednom periodu, jer vaše finansije su malo lošije kada se oduzmu svi troškovi koje imate.

Ljubav: Ne pokazujete otvoreno dozu ljubomore, ali ste spremni mnogo toga da javno prodiskutujete zarad sopstvenih ciljeva.

Zdravlje: Oprez hroničnim bolesnicima

Škorpija

Posao: Imate šansu preko prijatelja za nešto konkretnijom zaradom ovaj put. Morate da se ponekad spustite na zemlju i prihvatite trenutno ono što vam se nudi.

Ljubav: Morate da razumijete svog partnera, jer možete da dođete u zabludu u narednom periodu ne konkretno svojom krivicom.

Zdravlje: Čuvajte se povreda.

Strijelac

Posao: Pokušavate da dobijete nešto više na vremenu koje vam je dobar resurs za ono što vi konkretno i želite. Morate da se povinujete datim činjenicama i da budete dovoljno fleksibilni.

Ljubav: Ukoliko pokušavate da ostavite dobar utisak na osobu o kojoj stalno maštate morate da budete dovoljno otvoreni u komunikaciji, koja vam se pruža.

Zdravlje: Izbjegavajte veće skupove ljudi.

Jarac

Posao: Pokušaćete nešto više za sebe da uradite ovaj put i u tome ćete uspjeti, ali polovično jer ste okruženi ljudima koji su protiv vaših ideja.

Ljubav: Budite dovoljno ljubazni kada je komunikacija sa partnerom u pitanju i ne odustajte od činjenice da se nešto posebno uradi po tom pitanju, jer su vam planete naklonjene.

Zdravlje: Želite da se odmorite.

Vodolija

Posao: Moraćete da budete dovoljno strpljivi na putu ka svom uspjehu, jer za nešto više se vrijedi dovoljno potruditi ovaj put. Slijedi vam odličan poslovni plan.

Ljubav: Podrška od strane prijatelja vam je zagarantovana, jer može da vas spoji sa osobom koja vam može mnogo značiti ovaj put.

Zdravlje: Pojčana tenzije se osjeća kod vas.

Ribe

Posao: Razlog zbog koga ćete mnogo toga da odložite i da se posvetite poslovnom segmentu u narednom periodu je zato što imate dovoljno vremena da neke stvari riješite na vrijeme.

Ljubav: Poštujete partnerov stav i ne želite nešto posebno ovdje da mijenjate, koliko se otvoreno postavljate ovaj put.

Zdravlje: Nemate veće tegobe.

Izvor: Banjalučanke.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/dnevni-horoskop-za-16-07-2017/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])