Seks prema horoskopom znaku: Koju pozu isprobati ovog ljeta?

Objavljeno: 14. 7. 2017 u 13:54h

Ljeti smo najopušteniji i najodmorniji, zbog čega bi trebalo da isprobamo nove stvari u seksu. A horoskopski znak diktira nam kako se ponašamo i pod čaršavom.

Žena Ovan želi dominaciju, a njen borben duh se osjeća i među čaršavom. Ona voli da bude gore, da inicira i pokreće stvari. Dobra opcija je poza obrnuta kaubojka, koja će uneti novi vid zabave i rasplamsati strasti.

Za razliku od Ovnova, Bikovima nije bitno da budu uvijek prvi, već novi rekorderi. Pripadnice ovog znaka to dokazuju i u seksu. Tako im nije nikakav problem da probaju i nepraktične poze. Seks pod tušem će im predstavljati pravu zabavu, ali i uživanje.

Tipične žene Blizanci su svesne svoje seksualne orjentacije, ali vole da se poigravaju u žensko – muškim odnosima. Dakle, nikada im nije dosadno. Tako su za njih stvorene- orgije! Gomila ljudi, seksi ples, zagrljaji… Sve je dozvoljeno.

Rak je uvijek opterećen raznim stvarima, pa i u seksu. Sasvim je normalno da brine o načinu na koji ga partner gleda, ili šta je trenutno pomislio. Pripadnici ovog znaka imaju stalno zabrinut um, te je potrebn da se opuste i prepuste strastima. Tako je za Raka idealan položaj kašike. Bez kontakta očima, moći će da se prepuste strastima i užitku.

Lavovi često imaju snimke svog seksa, jer obožavaju lude performanse i zabavu u krevetu. Ogledalo? Naravno. Lavice uživaju da gledaju svoj odraz u ogledalu, a poslije seksa će rado pogledati snimak, i slobodno prokomentarisati akciju.

Djevice su prepoznatljive po svojoj urednosti i konzervativnoj prirodi. Ipak, u spavaćoj sobi je drugačija situacija. Djevica se tada pretvara u pravu dominu, a uz malo mašte i seksi igračke, sposobna je da priušti nezaboravno zadovoljstvo svom partneru.

Vaga nikad ne može u potpunosti da se prepusti oralnom seksu, čak i kada to zaista mnogo želi. Razlog je činjenica da one partneru moraju dati nešto zauzvrat. Zato je za njih dobra poznata poza 69, koja pruža istovremeno uživanje objema.

Škorpije su sklone eksperimentisanju u krevetu, a analni seks im je jedan od favorita. Iako ga mnogi izbjegavaju, pripadnici ovog znaka smatraju da će osim uzbuđenja, donijeti i dublje povezivanje sa partnerom.

Žena Strijelac se ne libi da pokaže svoju ljubav javnosti. Tako seks u sred bijelog dana je sasvim normalna stvar, te će se rado prepustiti strastima. Među njima se nalaze i najhrabriji pripadnici znaka, koji će poželeti da pozovu i posmatrača.

Jarac je tvrdoglav, uporan i uštogljen znak. Ipak, dok su na poslu i u svakodnevnim situacijima veoma zatvoreni, kada dođe do okršaja u krevetu, oni pokazuju sasvim drugačiju prirodu. Dakle, lud seks maraton i isprobavanje raznih poza.

Vodolije obožavaju spiritualnost, te ih veoma privlači tantrički seks, u kome su uključene emocije, bliskost partnera i odlaganje vrhunca. Kako vole da probaju sve novo i eksperimentišu, oralni i analani seks je uvijek na listi najboljih stvari koje mogu da začine klasičan seks.

Poznati kao najveći emotivci Zodijaka, Ribe obožavaju muziku, umjetnost i igre riječima. Zato je za njih idealan seks preko telefona, a ujedno to je odlična prilika da se opuste i upoznaju šta vole.

Izvor: B92

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/seks-prema-horoskopom-znaku-koju-pozu-isprobati-ovog-ljeta/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot