Uspješne žene: Kakve na poslu, takve i u krevetu

Objavljeno: 12. 7. 2017 u 11:38h

Sudeći prema najnovijim istraživanjima, žene koje su uspješne na poslovnom planu, vrlo su sklone avanturama u krevetu… 

U istraživanju koje su sproveli rukovodioci erotskog brenda “Coco de Mer” sa željom da otkriju imaju li novac i uspjeh uticaja na seksualni život, četvrtina muškaraca izjavila je da su dame koje su aktivne na poslovnom planu, sklone preuzimanju inicijative i u krevetu – one imaju najjaču seksualnu želju. Slično tome, trećina žena koje su izgradile karijeru izjavila je da izraženu seksualnu želju imaju muškarci na vodećim pozicijama u poslovnom svijetu.

Međutim, istraživanje je takođe pokazalo da najveštije ljubavnice nisu bile one koje su najviše zarađivale – to je potvrdilo samo 11 odsto ispitanih, za razliku od 46 odsto žena i 40 odsto muškaraca koji su izjavili da su najvatrenije noći proveli sa ljudima koji imaju prosječna primanja.

“Ovo istraživanje ukazuje na to da novcem može kupiti mnoge stvari, ali ne i sreću u krevetu. Najvještiji ljubavnici zarađuju prosječne plate i njima novac nije bitan kada je u pitanju potraga za partnerom, oni žele nešto više. Oni iz grupe poslovno najuspješnijih imaju ujedno i najjači libido, i ne prihvataju ništa ispod svog nivoa u privatnom životu”, izjavio je predstavnik kompanije “Coco de Mer”.

Izvor: B92

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/uspjesne-zene-kakve-na-poslu-takve-i-u-krevetu/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot