O tome nikada ne govore, ali žene obožavaju ove dvije stvari u krevetu

Objavljeno: 30. 6. 2017 u 11:12h

Zbog stida ili nametnutih društvenih normi, mnoge žene nikada ne bi priznale da vole ovakvu vrstu seksa…

Osim što predstavlja najintimniji čin, seks bi trebalo da bude i zabavno iskustvo u kome nema mjesta suzdržavanju.

Ipak, veliki broj pripadnica ljepšeg pola se snebivaju, pa nikada ne ističu svoje seksualne fantazije plašeći se da će stvoriti lošu sliku o sebi.

S tim u vezi, većina dama nikada ne bi priznalo da obožavaju ove dvije stvari u krevetu:

Više agresije

Kada kažemo više agresije ne mislimo na klasičan BDSM. Lagano vezivanje, spank, šamaranje, povlačenje kose ili lupkanje po zadnjici može i te kako da zapali strasti u krevetu. Ove vrste igrica predstavljaju pravi začin u krevetu.

Da imaju seks kao iz filmova za odrasle

Žene su svakako nježna i sentimentalna bića, ali ponekad i one požele pravu akciju, koja liči na one iz filmova za odrasle. Naravno, za to im je potreban muškarac koji tačno zna šta radi, a sa kojim će se u krevetu osjećati ravnopravno. Ipak, one se često plaše da se opuste, jer smatraju da će ih partner drugačije gledati izvan spavaće sobe.

Izvor: B92

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/o-tome-nikada-ne-govore-ali-zene-obozavaju-ove-dvije-stvari-u-krevetu/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot