Iskoristite svaki dan: Evo zašto je ljeto najbolje za seks

Objavljeno: 26. 6. 2017 u 10:16h

Ima nešto u ljetu što seks čini još boljim. Pozitivna energija je svuda pa i u spavaćoj sobi.

Zbog vrućine nosimo manje odjeće pa smo odmah i privlačniji. Ljeto je švedski sto otkrivenih tijela. Uz svu tu otkrivenu kožu vaša mašta ne može a da ne radi “sto na sat”.

Seks u vodi nikad se ne zaboravlja.

Čari seksa na otvorenom. Šumarak, zalazak sunca, povjetarac koji vam miluje golu kožu i seksualni užitak na nevjerovatnim nivoima.

Znoj podiže seksualno uzbuđenje. Tjelesni “sokovi” će još više rasplamsati strasti i razbuditi želju za seksom.

Partnerovo oznojeno tijelo jednostavno nas mami da ga diramo.

U najboljoj ste formi. I oni koji ne vježbaju u toku godine se potrude pred ljeto kako bi se doveli u formu za kupaći kostim. S tijelom u dobroj formi raste samopouzdanje i sposobnost da se nesputano zabavljate.

Sa putovanjima idu i uzbudljive avanture. Ko u životu barem jednom nije maštao o ludoj ljetnoj ljubavnoj avanturi?

Pozitivna, razigrana ljetnja “vibracija” prenosi se i u spavaću sobu. Piknici, roštiljanje, kupanje, provođenje više vremena napolju podstiče bolje raspoloženje.

“Buntovnik” u vama se budi. Ljetnja vrućina čini nas pomalo divljima.

Dragi, možeš li me namazati kremom za sunčanje? I pri tome ne mislimo samo na mazanje leđa. Pustite svom muškarcu da vam namaže čitavo tijelo – doživite to kao predigru.

Izvor: B92

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/iskoristite-svaki-dan-evo-zasto-je-ljeto-najbolje-za-seks/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot