Dnevni horoskop za 25.06.2017.

Objavljeno: 25. 6. 2017 u 15:37h

Ovan

Posao: Vaša poslovna strana može biti zadovoljavajuća ovaj put ukoliko budete bili dovoljno angažovani na projektu, koji vam nosi određene pogodnosti u finansijskom smislu. Imaćete mnogo bolji period od trenutnog.

Ljubav: Ukoliko ste zaljubljeni, morate da pronađete način da neke stvari u svom emotivnom životu podvučete kao bitne od onih koje ne zavrijeđuju vašu pažnju.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Bik

Posao: Kada je u pitanju pokretanje privatnog posla, vi ste pravi majstor za takve akcije. Pokušaćete i ovaj put da dosta toga privedete kraju kada je stari posao u pitanju. Ne dozvoljavate da vam šanse ovaj put prođu, neopaženo.

Ljubav: Nemate namjeru da mijenjate svoj emotivni status, bar ne za još neko vrijeme. Morate da budete malo ažurniji, kada su konkretna dešavanja u pitanju, na ovom segmentu.

Zdravlje: Pijte dovoljno tečnosti.

Blizanci

Posao: Ukoliko ste razmišljali o poslovnom planu koji ne podržavaju vaše kolege ne odustajte od cilja koji vam otvara nova vrata i uspjeh na poslovnom planu. Vjerujte svojoj intuiciji, koja je dovoljno naglašena.

Ljubav: Ukoliko je u opticaju jedna Škorpija na koju često mislite ne dozvolite da to ostane samo jedna velika iluzija. Preduzmite konkretne korake.

Zdravlje: Slabo vam je grlo.

Rak

Posao: Planirali ste da završite započeti posao, ali vam se na kraju sve iskomplikovalo. Ne budite na kraj srca već pokušajte da se dovoljno fokusirate na dalji rad kao i na lekciju, koju ste morali da prođete u ovom periodu.

Ljubav: U suštini ste dovoljno patili na ljubavnom segmentu da se nećete toliko zadržavati u priči svog statusa kakav god da je. Imate i bolje partije na kojima treba veći rad, osim emotivnog.

Zdravlje: Povremena vrtoglavica.

Lav

Posao: Ono što vam slijedi u toku narednog perioda ne morate da uzimate sa većom dozom optimizma koliko se od vas očekuje dobar stav.

Ljubav: Ne očajavajte ukoliko vam je partner pomalo okrenuo leđa. Manjak emocija se osjeća, ali zapravo imate mnogo više vremena za sebe ovaj put pa ga iskoristite na najbolji način.

Zdravlje: Povoljan dan se očekuje za vas.

Djevica

Posao: Ulazak u novi posao vam nosi samo veće probleme. Pokušajte da se strpite i nađete optimalno rješenje. svoje konsultacije malo više.

Ljubav: Volite da se pokazujete u boljem svjetlu nego što zapravo izgleda. Morate da se ponekad spustite na zemlju kada su vaše želje u pitanju.

Zdravlje: Rad srčanog mišića može da vam bude malo problematičan u popodnevnim satima.

Vaga

Posao: Ukoliko ste novi u poslovnoj sredini, ne očajavajte ukoliko ste naišli na lošiji stav kolega. Imate dovoljno vremena da neke stvari kod sebe dovedete u red bez većih problema.

Ljubav: Pokušaćete da učite na greškama još neko vrijeme dok ne uvidite, kako se odvija vaš emotivni život. Imate pravo na novu šansu na emotivnom segmentu.

Zdravlje: Nemate tegobe, danas.

Škorpija

Posao: Kod vas se ne zna koliko novca imate, ali to je tek samo na prvi pogled, samo za vaše okruženje. Vrijedite mnogo više, pa ćete u tom stilu da naplatite svoj rad.

Ljubav: Ne paničite kada su vaše emocije u pitanju. Imali ste i lošijih perioda. Niste smjeli da se izolujete i partnera prepustite drugoj osobi.

Zdravlje: Imate određenu dozu straha.

Strijelac

Posao: Bilo bi dobro da se za sada držite stare prakse i da takav tempo i dalje primjenjujete. Imaćete tako više uspjeha u poslu kojim se bavite. Ne propuštajte ni nove šanse.

Ljubav: Prevazilazite veći strah, pa se očekuje da ćete da uđete u vezu, koja je u najavi. Ovo, naročito važi za mlađe predsatvnike vašeg znaka.

Zdravlje: Pijte dovoljno vitamina.

Jarac

Posao: Finansijski ne stojite loše ukoliko ste možda pokušali dio novca da držite kao štednju. Imate dovoljno dobar razlog da se nadate malo većem novčanom prilivu ovaj put.

Ljubav: Emocije koje gajite prema jednoj Djevici tokom naredne sedmice mogu da padnu u vodu.

Zdravlje: Provjeravajte krvni pritisak.

Vodolija

Posao: Možete biti unaprijeđeni i cijenjeni među kolegama. Odgovara vam put u inostranstvo u sjevernije zemlje. Iskoristite trenutne aspekte koji vam sugerišu veću promjenu.

Ljubav: Pokušali ste i nije uspjelo ono o čemu ste razmišlali kao o promjeni, koju ste možda imali da predložite partneru. Ovaj put budite taktičniji u svojim namjerama.

Zdravlje: Solidno, ovaj put.

Ribe

Posao: Oni koji traže posao mogu biti izizetno srećne ruke. Pokušajte da se raspitate za novo radno mjesto preko prijatelja iz inostranstva.

Ljubav: Ukoliko vam neko priđe, bićete prijatno iznenađeni. Oslobodite se straha koji imate zbog lošeg iskustva od ranije kada su emocije u pitanju.

Izvor: Banjalučanke.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/dnevni-horoskop-za-25-06-2017/?utm_source=SingleNajnovijeVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleNajnovijeVijesti||claudebot