“Najluđi” zahtjevi u predbračnim ugovorima slavnih (Foto)

Objavljeno: 24. 6. 2017 u 15:10h

Ako imamo u vidu koliko su kratki brakovi u Holivudu, ne čudi činjenica da se slavni parovi često do poslednjeg detalja osiguravaju predbračnim ugovorom.

Ipak, neki njihovi zahtjevi nisu samo pretjerani, nego i pomalo bizarni.

Džej Zi i Bijonse

Prije nego što su se zavjetovali na vječnu ljubav, Bijonse i Džej Zi su se pravno obezbjedili do detalja. U predbračnom ugovoru koji je par potpisao, reper se obavezao da će platiti po pet miliona dolara supruzi nakon svakog porođaja, a u slučaju razvoda, Bijonse bi dobila po milion dolara za svaku godinu koju su proveli u braku.

Džesika Bil i Džastin Timberlejk

Šuškalo se da u njihovom predbračnom ugovoru stoji da Džesika mora da dobije pola miliona dolara u slučaju da je pjevač prevari. Razlog je to što ju je, navodno, Timberlejk prevario sa glumicom Olivijom Mun na samom početku njihove veze.

Kloi Kardašijan i Lamar Odom

Rijaliti zvijezda je u svom predbračnom ugovoru imala brojne zahtjeve. Između ostalog, u slučaju razvoda tražila je pola miliona dolara za svaku godinu braka, 5.000 dolara mjesečno za odjeću, 1.000 dolara za kozmetičke tretmane i karte za utakmice LA Lakersa za cijelu svoju porodicu.

Nikol Kidman i Kit Urban

Kantri pjevač se godinama borio sa zavisnošću od kokaina, a uoči vjenčanja s glumicom Nikol Kidman, tabloidi su pisali da je par potpisao predbračni ugovor u kojem stoji da se brak poništava ako Urban ponovno “zastrani”. U prva četiri mjeseca braka s Nikol pjevač se po treći put u životu prijavio u kliniku za odvikavanje.

Čarli Šin i Bruk Miler

Njihov ugovor imao je punih 60 stranica i bio je prepun ludih računica. Bruk je, naime, “zaradila”, 500.000 dolara čim je Šinu rekla “da”. U ugovoru je stajalo da mora da od glumca dobije 300.000 dolara za svaku godinu braka. Pripalo joj je i 100.000 dolara za preseljenje kao i automobil koji su zajedno koristili prije razvoda.

Ben Aflek i Dženifer Lopez

Predbračni ugovor nesuđenog bračnog para navodno je bio jedan od “najluđih” u Holivudu. Pjevačica je u ugovor stavila klauzulu o preljubi, u kojoj stoji da će joj pripasti pola Benove imovine ako je prevari. Glumac je pak sebi ugovorom htio da osigura “seks najmanje četiri puta nedeljno”. Afleku bi zbog ugovora, navodno, pripalo pet miliona dolara zarade pjevačice i to čim bi izrekao “sudbonosno da”. Na kraju, slavni par je ipak raskinuo vjeridbu poslije dvije godine veze.

Elin Nordgren i Tajger Vudsk

U slučaju švedske manekenke Elin, predbračni ugovor se vrlo isplatio. Profesionalni golfer Tajger Vuds prevario je suprugu sa desetinama žena. Kad je Elin 2009. godine podnijela zahtjev za razvod, Vuds je s timom advokata uspio da promjeni neke klauzule. Ipak, poslije svega, Elin je iz braka izašla “teža” za oko 100 miliona dolara, a šuškalo se da je prema prvobitnoj verziji ugovora, trebalo da dobije dvostruko više.

Izvor: B92

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/najludi-zahtjevi-u-predbracnim-ugovorima-slavnih-foto/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot