Najperverznije žene rođene su u ova tri znaka

Objavljeno: 22. 6. 2017 u 13:43h

Najperverznije žene rođene su u ova tri znaka:

Ovan

Koliko god da voli, žena Ovan uvijek ima ljubav za nekog muškarca sa strane. Ne krivite je, to joj je prosto u prirodi, te svaki muškarac, ako hoće da ostane pored nje, mora da isprati divlji životni ritam.  Ako joj ne pružite dovoljno zadovoljstva, ali i ne ispunite njenu egoističnu stranu ličnosti, ona će lako odlepršati i tražiti strast na drugom mjestu.

Ona živi svaki dan kao da joj je posljednji, i može se reći da je to njen životni moto. U skladu sa time se i ponaša, te osim što u seksu ostavlja i te kako dobar utisak na partnera, ona će bez pardona pokazati da ste vi samo njeni.

Blizanac

Za ženu Blizanca ćete čuti kako ima najmanje dva lica i dvije duše, najprije zbog njenog prepuštanja divljim strastima. Ona će bez trunke umora ići od jednog do drugog muškarca, a uveče biti toplo rame svom partneru.  Osim što joj je potrebna gruba igra, ona će poželjeti i nježno vođenje ljubavi, ali i razgovor, i zabavu.

Pošto rijetko koji muškarac može da ispuni sve njene želje, ona će bez problema naći ljubavnika, ako ne pravog onda onog koji će joj uljepšati život razgovorima i podrškom.

Ribe

Kao vodeni znak, Riba emotivan odnos doživljava puno dublje. Seks joj predstavlja više od fizičkog iskustva, te je, baš poput meditacije, hrani i smiruje.

Bez problema će muškarcu pokazati svoje lice, dati cijelo srce i tijelo.  Za razliku od ostalih grešnica, ona nikada neće da prevari, ali je problem što zbog svoje prirode, kako se lako zapali, tako i ohladi. Onda dolazi u obzir druga prilika. Ponovo voli kao da je prvi put u životu zaljubljena.

Izvor: avaz.ba

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/najperverznije-zene-rodene-su-u-ova-tri-znaka/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot