Ljubavni horoskop za drugu polovinu juna

Objavljeno: 21. 6. 2017 u 13:59h

Ljubavni horoskop za drugu polovinu juna donosi nove zavodničke strategije, izglađivanje odnosa s voljenim osobama…

A za Ovna i Djevicu magiju nove ljubavi…

Ovan

Vjerovatan je odličan provod s prijateljima ili većim društvom. Oni koji su još sami tu bi mogli naći ljubav. Takođe su velike šanse da novu ljubav nađete putujući i to preko granice. Ko ima priliku i to može, neka krene.

Bik

Sve ćete više uviđati da vas voljena osoba podržava i voli. Stoga ćete imati potrebu da joj nešto darujete. Pred vama je pozitivna i ispunjavajuća ljubavna faza kad će mnogi osjetiti pravu sreću i zadovoljstvo.

Blizanci

Dok će vaš partner sve vidjeti ružičasto, vi ćete biti fokusirani na probleme. Pokušajte da gledate pozitivno u odnosu. Iako ćete vi biti prilično osjetljivi i skloni analizama, objektivno se vaš privatni život poboljšava.

Rak

Pripremate novi erotski plan zavođenja osobe do koje vam je stalo. Nadomak ste do ostvarenja, ali ima još jedna sitnica koju treba doraditi. Vaša društvenost i dalje će vam donositi dodatne bodove u ljubavi, ali pazite da se ne nagnete previše.

Lav

Neobaveznošću i otvorenošću za svaku opciju vi ćete nadilaziti manja neslaganja u emotivnim odnosima. Sve zagonetke i male ljubavne brige lako ćete razriješiti u društvu svojih dobrih prijatelja. Oni će vam pomoći.

Djevica

Ulazite u mirniju ljubavnu fazu. Veza u kojoj se nalazite počinje da liči na sve ostale, ali vi ste srećni. Samci će ljubav možda naći na sportskom terenu, a neki na radnom mjestu. Obje opcije su jednako izgledne.

Vaga

Vjerovatno ćete s dragim prijateljem podeliti brige svog ljubavnog života i tako sebi olakšati stvari. Neke tajne tako bi mogle isplivati na površinu i razjasniti vam ono što vas je do nedavno mučilo. Prihvatite stvarnost.

Škorpija

Vaš partner će se osjećati dobro, ali vama će sve vrijeme nešto nedostajati. Razmislite šta je to. Ipak, tokom ovih dana postajaćete sve svjesniji da nestaju blokade koje su vas mučile u emotivnim odnosima. Na vašu sreću.

Strijelac

Magla koja vas je činila pomalo izgubljenim bistri se. Sve je više optimizma i vjere u ljepši ljubavni život. Polako će dolaziti do sve više harmonije, a vi ćete biti sve zadovoljniji. Stvari idu onako kako treba.

Jarac

Manje ćete prigovarati, pa će vaš partner postajati sve srećniji i zadovoljniji, a i vi sami. Osjećaćete, doduše, kako stvari više ne idu tako glatko kao nekada. Nije to ništa, samo treba pokazati zrelost.

Vodolija

Prihvatanje nečega što vam baš i nije po volji znak je zrelosti i strpljenja. Bićete tihi i diskretni. Potom će uslijediti i ono pravo prihvatanje od druge strane, pa ćete shvatiti šta zapravo znači voleti. Biće to korak prema naprijed.

Ribe

Vaša veza će dobro napredovati, ali ne trošite suvišne reči jer nisu isključeni verbalni nesporazumi. Udvoje ćete biti potpuna cjelina koju svako može poželjeti. Stoga tome ne treba previše riječi. Uživajte.

Izvor: noizz.rs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/ljubavni-horoskop-za-drugu-polovinu-juna/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot