Četiri trendi frizure za ljeto (Foto)

Objavljeno: 15. 6. 2017 u 14:38h

Ako proljetnu sezonu niste iskoristili za mali update svoje postojeće frizure, možda će vas oni najtopliji dani koji nam dolaze nagovoriti na promjenu. Kakve frizure će se nositi s dolaskom ljeta, posljednjih sedmica i mjeseci isprofilirali su poznati frizerski stilisti, holivudske zvijezde, ikone stila, modeli i blogerice.

Neke od ovih frizura već su vam sigurno poznate. Početkom 2017. počelo se pričati o povratku ravnog reza, koji će se nositi u kombinaciji sa savršeno ravnom, ‘sleek’ kosom ili onom stiliziranom u nekoliko blagih valova. Zahvaljujući poznatim modelima, prirodna kovrčava kosa ponovno dolazi u središte pažnje, a sada se nosi u kombinaciji s kovrčavim šiškama – stil koji je do sada uglavnom izbjegavan, sada je vrući ljetni trend. Francuski stil takođe bilježi veliku popularnost. Duga, raspuštena i ležerna kosa u kombinaciji sa šiškama, no ne pregustim. Ove šiške vrlo su mekane i lepršave i u svakom ih trenutku možete začešljati i pričvrstiti ukosnicom kada želite maknuti kosu s lica. Za kraj, tu je bob, no o njemu doista više ne treba puno pričati. Recimo samo da je s razlogom ‘it’ frizura 2017. godine.

Ravan rez (bogat teksturom)

Kovrčava kosa sa šiškama

Francuski stil

Bob (sa šiškama ili bez)

Izvor: journal.hr

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/cetiri-trendi-frizure-za-ljeto-foto/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot