Ova 3 horoskopska znaka vas nikada neće razočarati u seksu

Objavljeno: 14. 6. 2017 u 13:49h

Oni su strastveni, uživaju u svakom dodiru i maksimalno eksperimentišu, zbog čega se svaki seks sa njima pamti danima.

Dobar seks može biti povezan sa vašim znakom, a prije svega njegovom energijom koju će pokazati u seksualnom činu.

Ovan

Ko je jednom imao seks sa Ovnom, on pamti i nikada ne zaboravlja to iskustvo. S obzirom da posjeduju dozu misterioznosti, oni će vas očarati i zavoditi sve vrijeme na totalno nove načine. Poznato je da su odlični u seksu za jednu noć, kada se maksimalno predaju. Takođe, Ovan voli da ponavlja iste poze više puta za redom, ali imajte u vidu da se on potrudi da uvijek budu jednako uzbudljive.

Škorpija

Ovo je jedan od najstrastvenijih znakova, a poslije seksa sa njima često partneri ostaju bez teksta. Jednostavno, Škorpije se daju u potpunosti, a ono što mnogi obožavaju je njihova želja za eksperimentisanjem tako da seks sa njima nikada nije dosadan. Oni će rado uvesti igračke, razne igrice pa i zamjene uloga, kako bi sve dodatno začinili.

Vodolija

Vodolije polaze od želje da zadovolje partnera i seks učine nezaboravnim. Sa druge strane, oni žele da to bude više od fizičke aktivnosti, a nije im strano isprobavanje novih stvari. Postepeno, oni će pronaći neka nova zadovoljstva u seksu, a partner samo treba da ih prati u tome.

Izvor: B92

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/ova-3-horoskopska-znaka-vas-nikada-nece-razocarati-u-seksu/||claudebot