Ljubav je u vazduhu: Zaprosio djevojku tokom leta (Foto)

Objavljeno: 31. 5. 2017 u 11:52h

Da još uvijek ima onih koji smatraju da je prosidba čin koji treba da bude nešto što će se pamtiti cijelog života, pokazao je primjer Nebojše Vučićevića i Tamare Pendić iz Kraljeva.

Nebojša je odlučio da od panoramskog leta iznad Kraljeva, napravi pravo iznenađenje svojoj budućoj supruzi i tako njihovu trogodišnju vezu krunišu brakom. Njih dvoje su zakazali let sportskim avionom iznad Kraljeva, a prijatelji su na zemlji pripremili iznenađenje i poruku Tamari da se uda za Nebojšu.

Dok su letjeli iznad grada, poznanici su na pisti Sportskog aerodroma u Kraljevu razvukli natpis na kojem je bila ispisana poruka: Tamara volim te, udaj se za mene. U trenutku kada su letjeli  avionom iznad ove poruke, dimni signali u različitim bojama okruženi oko platna sa porukom, signalizirali su pilotu da preleti iznad, i u tom trenutku Tamara je ugledala šta je bilo napisano.

Tada joj je Nebojša poklonio prsten i zaprosio je.

“Osjećala sam se u trenutku zbunjeno, a onda prijatno iznenađeno i srećno, i vjerovatno ću danima o ovome misliti. Prelijepo mi je i divno se osjećam”, rekla je Tamara kada je izašla iz aviona.

A na pisti su ih dočekale baklje i flaše šampanjca kako bi svi nazdravili budućem braku.

“Poslije dva mjeseca razmišljanja kako da zaprosim Tamaru, a da to ne bude nešto obično, sa prijateljima sam se dogovorio da to učinimo na ovaj način. Sve je ispalo prelijepo i presrećni smo”, ispričao je Nebojša.

Izvor: blic.rs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/ljubav-je-u-vazduhu-zaprosio-djevojku-tokom-leta-foto/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot