Sedmični horoskop od 29. maja do 4. juna

Objavljeno: 29. 5. 2017 u 13:57h

Pogledajte šta su vam zvijezde spremile na poljima ljubavi, posla i zdravlja za period od 29. maja do 4. juna.

Ovan

Posao: Mislite da sve možete sami da radite. Da, to je tačno, samo što oni koji su oko Vas ne misle tako. Imate priliku da se pokažete kroz poslove koji traže znanja iz tehnike. Merkur planeta koja ima trenutnu poziciju prividnog kretanja u nazad, omogućiće da završite neka važna dokumenta onda kada niste bili u prilici da to uradite.

Ljubav: Imate osjećaj da vas sad ne zanima ljubav, niti bilo kakvo vezivanje. Vama je bitna karijera u ovom trenutku, nećete da narušavate bilo kakvu poslovnu energiju zarad emocija koje možda i nisu prave po vašem kriterijumu.

Zdravlje: Čuvajte kičmu.

Bik

Posao: Mislite da ste emotivno povrijeđeni i taj osjećaj kanališete, kako kroz ljubav i brak, tako i kroz posao. Neki od saradnika nisu privrženi, niti stoje iza Vas. Ponašaju se bahato pa vam to izuzetno smeta. Period preko vikenda može da bude vrlo dinamičan i radan, posebno za one Bikove koji drže velike kompanije. Finansijski ćete naći rješenje za dalji tok života. Neki Bikovi mogu imati problem sa advokatima.

Ljubav: Ako ste u vezi sa Škorpijom, onda ćete biti pod pritiskom i stalnim preispitivanjem. Niste zadovoljni takvim ponašanjem voljene osobe jer vam to izgleda kao da ste u “zatvoru”.

Zdravlje: Osjetljivi sinusi, disajni putevi.

Blizanci

Posao: Otežanje na poslu vam pravi jedna Škorpija. Iako je poznato da ste kao tandem dobri, ovoga puta, on je malo prenaglio i dirnuo u slobodu jednog Blizanca, što znači, da će doći do okršaja. Pokušajte da progutate taj težak kontakt kako biste saradnju nastavili dalje jer će vam trebati. Tamo gde ste Vi brzopleti, tu uskače oštroumna Škorpija. To nikako da zaboravite.

Ljubav: Dok ste u poslovnom problemu, ljubav vam nekako ide. Želite po svaku cijenu vezu i ljubav sa Vodolijom. Istraživaćete najdublji dio ličnosti jer vam je to sada strast.

Zdravlje: Obratite pažnju na mišiće ruku.

Rak

Posao: Muče vas finansije. Trošite tamo gdje ne treba. Poslovno možete imati ulaganje u novi projekat koji neće biti dobar. Prije ćete izgubiti nego dobiti. Mnogima ćete izgledati kao neko ko ne zna da radi prije nego neko ko je napravio trivijalnu grešku. Morate da čuvate saradnike u ovom periodu, kada je moguće da ih lako izgubite.

Ljubav: Partner sa kojim živite je često umoran. Nije zdravlje problem, već dosada. Napravite nešto, kako bi zaintrigirali voljeno biće.

Zdravlje: Bilo bi dovoljno da izađete malo iz kuće, nego što sjedite i gledate televiziju i kada nema ništa posebno na programu.

Lav

Posao: Moguć problem sa kućom ili privatnim biznisom. Čuvajte se lažnih riječi. Mnogi žele da vas nasamare jer su ljubomorni na vašu harizmu i sposobnost da sve stignete što je potrebno. Udaljite se od osoba koja vam nude brzu zaradu. Istina, to vas privlači ali nije vrijeme da se poigravate sa karijerom na tako jeftin način.

Ljubav: Partner sa kojim ste duži period u vezi pokušava da se smiri kako biste ostali u dobrim odnosima. Ponekad ste previše nježni, ali ponekad ste neko ko se pretvori u nemilosrdnog tiranina. Nikako ni jedna ni druga strana karaktera ne mogu da zadrže iskonsku ljubav.

Zdravlje: Žlijezde osjetljive.

Djevica

Posao: Vaš vladar Merkur je retrogradan i nije vrijeme da bilo šta mijenjate. Čuvajte dokumenta, papire lične ili službene. Može vam se desiti gubitak, krađa. Ipak, među Djevicama postoje i one koje će uspjeti da naprave neki novi poslovni dil koji se tiču poslova novinarastva ili edukacije, posebno mlađih ljudi.

Ljubav: Ukoliko ste u braku onda imate partnera za primer. On je vaša podrška bez koje ne biste mogli da živite ni dana. Ako je Bik u znaku to znači da ste vječni partneri. Djevice koje traže sebi ljubav moguće da im se vrati jedna Vaga.

Zdravlje: Cirkulacija slaba, može izazvati bolove u rukama ili u glavi.

Vaga

Posao: Ukoliko radite sa Lavom i Strijelcem računajte na dobru finansijsku podršku. Ponedjeljak, utorak su dani kada potpisujete važna dokumenta. Novac vam je najpotrebniji od svega. On vam uliva samopouzdanje.

Ljubav: Erotika i strast vam je preokupacija ove nedjelje. Imate stav da biste mogli da živite bez imalo obaveza prema partneru sem da zadovoljite niske strasti. Vage koje su slobodne moraju da se potrude više ukoliko žele da osvoje jednog Raka. Ni ljubav sa Lavom vam nije strana ali vam je težak egoizam ovog znaka.

Zdravlje: Dobro se osjećate.

Škorpija

Posao: Spoljna politika i angažovanje na stranom tržištu je povoljno za sve Škorpije koje su krenule da unaprjeđuju svoj život. Ako ste neko ko voli da ima kvalitet i dobre saradnike sa puno znanja, dobro se spremite jer ćete imati priliku da se dokažete.

Ljubav: Slobodnim Škorpijama je teško da se ponovo vežu za osobu koja je bila veza a pojavljuje se ponovo kao šansa za ljubavnu zajednicu. Imali ste težu prošlost i sada sve gurate u stranu. Škorpije u braku moraju da misle na novac. Dugovi ih pritiskaju koji ni malo nisu jednostavni za vraćanje. Jedna starija osoba iz znaka Djevica vam pomaže svojim poslovnim vezama.

Zdravlje: Zdravstveno, možete imati kamen ili pijesak u bubregu.

Strijelac

Posao: Niste spremni da promijenite svoj stav o radnom okruženju. Lakše vam je da trpite loše saradnike i nekako da sa njima balansirate nego iskreno da kažete ono što zaista osjećate. Novac vam je dobro aspektovan od nedjelje. Možete imati uspjeha u poslu koji su povezani sa prodajom automobila, mašina bilo koje vrste. Dobar posao sa osobom koja živi i radi na sjeveru Evrope.

Ljubav: Slobodan Strijelac na emotivnom polju očekuje dobar provod, prije svega, a posle ako bude vremena za ozbiljnu vezu, razmisliće. Strijelac u braku može da pokrene bolju energiju ako se više opusti i ne kritikuje partnera.

Zdravlje: Više se odmarajte.

Jarac

Posao: Jarčeve druge dekade očekuje uspjeh na poslu. Posebno ako ste žena Jarac, bićete unaprijeđeni. Ako radite neki svoj privatan posao, privućićete mnogo klijenata koji će vam kasnije omogućiti dalju saradnju i uspjeh. Ne bi bilo loše da napravite promociju nekih svojih proizvoda, izuma, djela kako bi dospjeli u javnost.

Ljubav: Ukoliko ste u braku onda vam je predodređen odmor i put. Ako ste slobodni Jarac moraćete da se odlučite da li da ostanete u vezi sa osobom iz znaka Ribe ili ćete se okrenuti standardnim tokovima, partneru koji je uvijek uz Vas a to je Bik. Potrebni su vam izazovi.

Zdravlje: Čuvajte vene.

Vodolija

Posao: Ne volite kada ste nesigurni. Posao koji radite traži maksimalno zalaganje ali i ulaganje finansijsko koje vama trenutno omogućava da budete na poziciji. Ako postoje ljudi koji su spori, neodlučni, nemaju jasne ciljeve, onda nećete mnogo odmaći u tom poslovanju. Često ste prinuđeni da radite sami.

Ljubav: Emotivno ste neko ko želi da ostane u vezi sa Ovnom. Vaše dvije snažne, vatrene energije ne mogu jedna bez druge ali i kada ste zajedno onda je to ponekad nepodnošljivo. Odlučite, kuda sve to vodi.

Zdravlje: Kičma vam je osjetljiva.

Ribe

Posao: Mjesec koji tranzitira vašim znakom daje da ste spremni da uđete u jedan privatan posao sa osobom iz znaka Rak, po nekoj svojoj intuiciji. Samostalnost koju imate u radu je dobra i plodonosna. Novac vam je pokazan kao veća zarada tokom vikenda. A napravićete sebi ako treba i poslovni put samo da se osjećate opušteno i kreativno.

Ljubav: Emotivno se ne zamarate sitnicama već se bavite uživanjem sa onim osobama koje vam prijaju. Ako ste u braku možete očekivati ogromnu promjenu raspoloženja partnera koji je nezadovoljan svojim poslom, dok Ribe u vezi imaju manju raspravu oko trošenja novca.

Zdravlje: Prati vas hormonski disbalans.

Izvor: luftika.rs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/sedmicni-horoskop-od-29-maja-do-4-juna/||claudebot