Dnevni horoskop za 29.05.2017.

Objavljeno: 29. 5. 2017 u 09:12h

Pogledajte šta vam zvijezde predviđaju za danas…

Ovan

Danas je dobar dan za druženje. Provedite više vremena u društvu, nemojte biti sami predugo. Pomalo ste napeti jer ne možete sve da postignete što ste zamislili. Ne preuzimajte na sebe previše odgovornosti.

Bik

Bilo bi dobro da ne primate kritiku k srcu. Dajte svoj maksimum na poslu. Danas Vas može neko izbaciti iz takta, ali izbjegavajte rasprave.

Blizanci

Bavite se sportom. Provedite više vremena u prirodi. Danas ste rasejani.

Rak

Strastveni ste. Danas imate višak energije. Skloni ste flertu, ako ste slobodni. Zauzeti, ne pravite ljubomorne scene.

Lav

Ne ulazite u sukobe sa drugima. Potrudite se da provedete više vremena sa osobama koje su Vam drage. Moguća je prehlada.

Djevica

Budite vrijedni. Bitno je da ne budete spori na poslu. Pod stresom ste, ali ne dozvolite da to utiče na posao koji radite.

Vaga

Bavite se sportom. Danas je dan za hobi i zabavu, bitno je da Vam ne bude dosadno. Idite do grada sa prijateljima, uživajte malo.

Škorpija

Nervozni ste. Provedite više vremena kod kuće. Posjetite rodbinu danas ili možda prijatelje koje niste dugo vidjeli.

Strijelac

Previše ste otvoreni prema drugima. Komunikativni ste. Potrudite se da se ne nervirate oko sitnica nekih manjih problema.

Jarac

Zadovoljni ste sobom. Danas je odličan dan za kupovinu. Ne prejedajte se brzom hranom, mogući su problemi sa želucem.

Vodolija

Ne nervirajte se oko problema koje imaju drugi ljudi. Razmišljajte o tome šta treba danas da uradite, ne planirajte previše obaveza.

Ribe

Rasejani ste. Ne osjećate se baš najbolje. Popričajte sa članovima porodice o problemima koje imate, danas je dan za porodicu.

Izvor: Mondo / Autor: Jovana Vilimonović

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/dnevni-horoskop-za-29-05-2017/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])