Dnevni horoskop za 24.05.2017.

Objavljeno: 24. 5. 2017 u 09:15h

Pogledajte šta vam zvijezde predviđaju za danas…

Ovan

Jako ste napeti i nervozu prenosite na okolinu. Pazite da se sa nekim ne posvađate, to Vam sada nikako ne treba, jer ćete taj konflikt kasnije teško izgladiti.

Bik

Imate dosta ideja. Budite praktičniji. Ne možete sve odraditi odjednom. Bolje se organizujte na poslu.

Blizanci

Danas je dan za štednju. Nervozni ste jer niste odradili obaveze na vrijeme. Jako ste zabrinuti za svoje zdravlje, posjetite ljekara, preventivno.

Rak

Drugi Vas smatraju pouzdanom osobom. Potrudite se da opravdate povjerenje. Vidite se sa prijateljima sa kojima se niste vidjeli dugo.

Lav

Budite odgovorni. Nećete biti dobro raspoloženi tokom dana, ali to ne znači da treba da trpi posao.

Djevica

Danas je dan za opuštanje i zabavu. Dajte sve od sebe da se odmorite, nemojte da se razbolite zbog previše stresa na poslu.

Vaga

Budite staloženi kada razgovarate sa bliskim ljudima. Ako ste napeti, to nema veze sa drugima. Potrudite se da ostanete smireni do kraja dana.

Škorpija

Strpljiviji ste danas nego obično. Dajte sve od sebe da se ne opterećujete nekim problemima iz prošlosti. Pokušajte da budete produktivni danas.

Strijelac

Organizujte bolje plaćanje obaveza. Nemojte biti neodgovorni. Jedite manje obroke, mogući su problemi sa varenjem.

Jarac

Danas se osjećate sjajno. Skloni ste flertu. Ne nervirajte se oko posla, danas je dan za druženje.

Vodolija

Odlično ste raspoloženi. Najbolje bi bilo da danas završite obaveze stalno odlažete. Sredite dom.

Ribe

Trebalo bi da se posavjetujete sa prijateljima oko posla. Možda mogu da Vam pomognu savjetima. Pokušajte da nađete više vremena za porodicu.

Izvor: Mondo / Autor: Jovana Vilimonović

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/dnevni-horoskop-za-24-05-2017/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot