Dnevni horoskop za 20.05.2017.

Objavljeno: 20. 5. 2017 u 12:10h

Ovan

Posao: Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni ishodom obavljenog posla. Pred vama je povoljan dan za ostvarenje ambicija koje ste njegovali neko duže vrijeme.

Ljubav: Dopada vam se osoba koja je vjerovatno drugačijeg porijekla ili je na neki način povezana sa inostranstvom. Očekuje vas veoma uzbudljiva komunikacija s njom.

Zdravlje: Osjećate se sasvim dobro danas. Nemate nikakve probleme na polju zdravlja.

Bik

Posao: Možete da očekujete dobru saradnju sa kolegama i zajednički uspjeh na poslovnoj sceni. Sve protiče u najboljem redu, bez bilo kakvih trzavica ili problema.

Ljubav: Moguće je zanimljivo poznanstvo s osobom koja će vam veoma lako pokazati svoju emotivnu stranu. Očekuju vas zanimljiv dan i neka nova iskustva u ljubavi.

Zdravlje: Nemate zdravstvenih problema. Možete da očekujete dobro stanje na ovom planu.

Blizanci

Posao: Očekuje vas prilika da ostvarite poslovno napredovanje. Sada je pravi trenutak da date maksimum i pokažete sve svoje sposobnosti. Nadređeni će biti zadovoljni.

Ljubav: Moguće je da razmišljate o ozbiljnijim koracima sa trenutnim partnerom. Slijedi vam razgovor o braku. Ako ste sigurni u svoju odluku, to će se ubrzo desiti.

Zdravlje: Posjetite stomatologa radi redovne kontrole. Generalno bez većih tegoba na ovom polju.

Rak

Posao: Ukoliko ste imali u planu putovanje u inostranstvo, možete da očekujete povoljnu atmosferu i dobar ishod događaja. Spremni ste da pokažete sve svoje sposobnosti.

Ljubav: Osoba koja vam se dopada uzvratiće osjećanja koja gajite prema njoj. Pozitivan je dan za polje flerta. Možete da očekujete veoma interesantan razvoj situacije.

Zdravlje: Odlično se osjećate! Puni ste pozitivne energije i zadovoljni svojim životom.

Lav

Posao: Dolazi vam značajno poboljšanje na ovom planu. Bićete zadovoljni novim okolnostima. Osjetićete veliko olakšanje nakon današnjih dešavanja.

Ljubav: Uspjećete da ostvarite dodatnu bliskost s voljenom osobom. Očekuje vas dan ispunjen strastvenim i romantičnim dešavanjima. Uživaćete u svakom trenutku.

Zdravlje: Prijaće vam bavljenje sportom. Važno je da ostanete u dobroj fizičkoj formi.

Djevica

Posao: Očekuje vas sklapanje novih poslovnih dogovora koji vam mogu biti od velikog značaja u budućnosti. Vaše ambicije polako rastu i glad za usjpehom se budi.

Ljubav: Voljena osoba ima neki interesantan, romantični prijedlog za vas. Pred vama je vrlo lijepa situacija na emotivnom planu. Ukoliko ste slobodni, dolazi flert sa Strijelcem.

Zdravlje: Zadovoljni ste svojim životom. Dobro se osjećate u svojoj koži.

Vaga

Posao: Na ovom planu je sve dobro. Nemate nikakve probleme ili trzavice i sa lakoćom završavate osnovne obaveze. Ostatak dana provodite onako kako želite.

Ljubav: Možete da očekujete zanimljivu komunikaciju sa osobom koju želite da osvojite. Uskoro vam se bliži početak veze. Uzbuđeni ste zbog novih dešavanja.

Zdravlje: Povećajte unos voća i povrća. Prijaće vam više svježih namirnica u jelovniku.

Škorpija

Posao: Očekuje vas pozitivna poslovna situacija. Moguć je i manji dobitak u igrama na sreću ili od nekih rizika. U svakom slučaju, prati vas neka pozitivna energija cio dan!

Ljubav: Ukoliko ste slobodni, pred vama je zanimljivo poznanstvo sa osobom sa kojom možete imati pravu ljubav i stabilnu vezu u budućnosti. Pokažite joj da želite da budete sa njom.

Zdravlje: Kada ste emotivno zadovoljni, i zdravlje vam je sasvim dobro i stabilno.

Strijelac

Posao: Moguće je da ste imali neke manje propuste na ovom polju, ali vas to ne čini manje uspješnim. Spremni ste da neke stvari ispravite i da nastavite boljim putem.

Ljubav: Moguće su manje svađe sa voljenom osobom. Ako ne budete dodavali ulje na vatru, situacija će se lako riješiti. Postavite neke prioritete u toj emotivnoj vezi.

Zdravlje: Povedite računa o hroničnim problemima kojima ste skloni.

Jarac

Posao: Može se reći da se poslovna situacija razvija u skladu sa vašim očekivanjima i da vas to posebno raduje. Nemate nijedan razlog za brigu jer ste sve dobro proračunali.

Ljubav: Moguće je da ste pokazali malo veću ljubomoru u odnosu sa voljenom osobom, pa sada polako uviđate da ste pogriješili. Nakon izvinjenja će se stvari lako riješiti.

Zdravlje: Nemate zdravstvenih problema. Očekuje vas veoma pozitivan dan!

Vodolija

Posao: Važno vam je da ostvarite poboljšanje zarade, ali za sada ne vidite laku mogućnost za tako nešto. Kada se najmanje budete nadali, doći će vam nova poslovna prilika!

Ljubav: Imaćete šansu da obnovite kontakt s osobom sa kojom ste ranije bili u vezi. Moguće je da imate jaku želju da budete s njom. Pred vama su zanimljiva komunikacija i susret.

Zdravlje: Bilo bi dobro da u narednim danima provjerite krvnu sliku, za svaki slučaj.

Ribe

Posao: Riješili ste da se odmorite i da iskoristite vikend za uživanje. Posao vam sada nije na prvom mjestu, već neke druge stvari koje smatrate podjednako važnim.

Ljubav: Niste sigurni u iskrenost voljene osobe, pa vas obuzimaju brojne sumnje. Bilo bi dobro da porazgovarate. Rij?ešićete sve dileme ako budete bili otvoreni prema njoj.

Zdravlje: Prijao bi vam neki vid relaksacije koji odaberete za sebe.

Izvor: Banjalučanke.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/dnevni-horoskop-za-20-05-2017/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot