Pred ljepotom žene u ovom horoskopskom znaku drhte mnogi!

Objavljeno: 17. 5. 2017 u 13:44h

Gdje god da svrati unese radost, mir, sreću i dobro raspoloženje.

Žena u znaku vazdušne i lijepe Vage je ličnost koja ne voli sukobe, neistinu, preljubu niti nasilno rješavanje nesuglasica. Prelijepa je, a istovremeno i veoma smirena. Gdje god da svrati unese radost, mir, sreću i dobro raspoloženje. Bez obzira kakve privatne probleme ima, ona ih sve ostavi za sobom kada krene na posao. Svako jutro na radno mjesto donese osmijeh, razdraganost i zasmijava sve oko sebe. To joj je idealan način da pobjegne od problema i da se makar na kratko rastereti. Nikada ne gubi nadu da će doći bolji dani.

Ova žena voli da izmiruje zaražene strane i često je inicijator pomirenja. Ne voli kada su ljudi ljuti jedni na druge i kada ne govore. Voli da uskoči i pomogne svakome ko je u nevolji. Ona je najveći borac za istinu i pravdu. Mana joj je to što je neodlučna i što kao prava Vaga stalno nešto odmjerava i teško donosi odluke jer podsvjesno strahuje da ne donese pogrešnu odluku.

Od samog rođenja nosi titulu najljepše bebe. Kako je odrastala tako je do izražaja dolazila njena prefinjenost, ljepota, šarmantnost ali i damsko držanje. Vladar njenog znaka je planeta ljubavi, seksa, erotike, umjetnosti i novca Venera. Žena Vaga je najpoželjnija žena u zodijaku. Sija kao najjači reflektor i obasjava puteve svima koji su u nevolji.

Veoma je talentovana za umjetnost, modu, muziku, advokaturu, sudstvo, bankarstvo a dobro joj ide i svaki posao u vezi sa garderobom, cvijećem, parfemima, kozmetikom, ljepotom, hranom, nakitom. Veoma je elegantna i mnogo novca troši na krpice kojih ima prepun orman. Nikada se ne pretvara. Ili ćete je voljeti takvu kakva jeste ili možete da produžite dalje.

Ova Žena traži stabilnost, sigurnost i vjernost. Voli muškarce koji su jaki intelektualno, sportski građeni i spremni da učine sve za svoju ljepšu polovinu. Prezire kukavice i muška bića koja su plašljiva i koja ne umiju da se ponašaju dostojanstveno i gospodski. Nikada neće izabrati neobrazovanog i nevaspitanog partnera. Voli džentlemene i visoko cijeni urednost kod jačeg pola.

Žena Vaga se odlično slaže sa Blizancima, Strijelčevima, Vodolijama i Lavovima. Na živce joj idu Ovnovi, Rakovi i Jarčevi. Sa njima teško izlazi na kraj pa ih nekako uvijek prepozna i udaljava se ako joj intuicija da signal da treba pobjeći od energetskih vampira. Koliko su lijepe žene u znaku Vage pokazuje i primjer slavne italijanske glumice Monike Beluči.

Ova žena je veliki vjernik. Poštuje svih deset zapovijesti i trudi se da ljudima skrene pažnju na greške koje prave. Poštuje svoju vjeru i iskreno iz tople svoje duše moli se za porodicu – a najviše za djecu. Rijetko će kada moliti nešto za sebe, uvijek su joj djeca najpreča od svega. Majke Vage rađaju prelijepu dječicu sa velikim talentima i sklonostima da postanu poznate i cijenjene ličnosti. Žena Vaga je prepoštena i to je mnogo u životu košta, ali jednostavno ona ne umije niti želi da nekim kraćim i nemoralnim putem dolazi do cilja. Rijetki su izrodi u znaku Vage koji se preko prodavanja tijela dovijaju do visokih pozicija i javne scene, ali prave i čestite žene Vage su otmene i žene sa stilom i visokim stepenom kulture i poštovanja drugih i drugačijih od nje.

Izvor: webastrolog.info

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/pred-ljepotom-zene-u-ovom-horoskopskom-znaku-drhte-mnogi/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot