Ako radi ove četiri stvari on je vaš princ na bijelom konju

Objavljeno: 16. 5. 2017 u 12:56h

Da li je on onaj pravi? Ovo pitanje žena nikada ne prestane da postavlja sebi. Za sve koje su u dilemi, ovo su četiri jasna znaka koja ukazuju da ste pronašle “srodnu dušu”.

Pažljiv je

On želi da se osjećate dobro i to ga ispunjava. Zato kada se osjećate loše ili ste jednostavno neraspoloženi čini neke sitne stvari kako bi vam poboljšao raspoloženje.

Nježan je

Grli vas, ljubi i dodiruje. Ako vaš partner radi ovo svakodnevno, znači da je pun topline za vas. Dodiri utiču i na mentalno zdravlje.

Kvalitetno se svađate

Ni učestalost svađanja nije toliko bitna, kao način na koji svoje konflikte rješavate. U zdravoj vezi, svaki partner prvo će čuti argumente drugog, a zatim ih uvažiti i iznijeti svoje mišljenje. Razgovor sa partnerom je veoma važna, a iskusni će vam reći da je komunikacija ključna za uspjeh svake veze.

Imate zajedničke ciljeve

I dok je sasvim normalno imati drugačije interese od svog partnera, vaši dugoročni ciljevi treba da se preklapaju. Razlike su prihvatljive, ali ne kad su u pitanju važne životne odluke.

Izvor: B92

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/ako-radi-ove-cetiri-stvari-on-je-vas-princ-na-bijelom-konju/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])