Dnevni horoskop za 15.05.2017.

Objavljeno: 15. 5. 2017 u 09:10h

Pogledajte šta vam zvijezde predviđaju za danas…

Ovan

Nervozni ste, ali nervoza se smanjuje. Nađite način da se opustite. Sve će se srediti radom.

Bik

Pokušajte da ugodite partneru, iako vam i nije do toga, jer ste previše umorni. Danas je idealan dan za saradnju sa drugima. Pazite na rokove.

Blizanci

Potrudite se da održite dobar odnos na poslu sa kolegama danas. Pokušajte da se usmjerite na bitne obaveze i budite detaljni.

Rak

Posvetite se hobiju. Pokušajte da se odmorite i skupite snagu za naredne dane. Danas napravite planove za cijelu nedjelju.

Lav

Uljepšajte dom tako što ćete kupiti neke stvari koje Vam se dopadaju duže vrijeme. Nemojte ulaziti u bespotrebne rasprave sa članovima porodice.

Djevica

Pokušajte da danas štedite i ne trošite previše novca, nego se usredsredite na obaveze koje imate, to neka Vam bude prioritet. Budite diskretniji.

Vaga

Priliv novca je očekivan. Ne prejedajte se danas jer su mogući problemi sa varenjem. Sredite dom.

Škorpija

Prisutna je nervoza, ali to će proći već sutra. Ne nervirajte zbog toga šta drugi ljudi kažu. Moguć je kraći put.

Strijelac

Potrudite se da “napunite baterije” jer Vas očekuje prilično naporan dan. Završavajte poslove koje imate. Očekujte dobre vijesti u vezi sa poslom.

Jarac

Pazite sa kim se družite, ne poklanjajte svakome povjerenje. Nemojte burno reagovati na kritiku. Previše ste osjetljivi.

Vodolija

Odmorite se od posla. Ne morate svakog dana da radite mnogo. Potrudite se da provedete malo više vremena sa porodicom.

Ribe

Vidite se sa prijateljima danas. Nemojte imati prevelika očekivanja od drugih. Pazite na dokumenta.

Izvor: Mondo / Autor: Jovana Vilimonović

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/dnevni-horoskop-za-15-05-2017/||claudebot