Ovo su najbolja mjesta za seks “na brzaka”

Objavljeno: 12. 5. 2017 u 11:47h

Ako ste spremni na izazove, seks na brzaka može biti mnogo uzbudljiviji nego što ste zamišljali.

Postoje mnoga javna mjesta na kojima možete razbiti monotoniju, rasplamsati strast ili se samo dobro zabavili s voljenom osobom. Otkrivamo vam najbolja mesta za to:

Lift

Zaustavite lift na nekom spratu. Pazite da se pritom ne upali alarm. Nakon što ste završili, pustite lift da nastavi dalje i pravite se kao da se ništa nije desilo.

Bioskop

Bioskopske sale su idealna mesta za brzinski seks. Mračne su, teško da će vas neko čuti, i gotovo uvijek postoje mjesta koja su kao stvorena za takve situacije. Ako je sala poluprazna, smjestite se u najmračniji kutak. Kad kupujete ulaznice izaberite prava sjedišta da vam ne bi smetao naslon za ruke. Idealne su za oralni seks, ali ako je u dvorani malo ljudi, možete preći i na “ozbiljnije poteze”.

Stepenište

Pronađite mračni kutak iz kojeg ćete čuti ako neko dolazi. Problem je što je na stepeništima najčešće tišina, pa ćete i vi morati da pripazite ukoliko ne želite da budete uhvaćeni na djelu. Za svaki slučaj provjerite da li postoje podrumske prostorije jer su one još pogodnije za seks na brzaka.

Automobil

Pronađite mjesto gdje vas niko neće vidjeti ni kazniti za remećenje javnog reda i mira. Seks u kolima može biti i te kako zanimljiv, iako to nije i baš originalna ideja.

Izvor: alo.rs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/ovo-su-najbolja-mjesta-za-seks-na-brzaka/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot