Ovo su najveće mane horoskopskih znakova u seksu!

Objavljeno: 9. 5. 2017 u 13:41h

Ako ste se ikada zapitali kakav je neko u krevetu, imamo sve odgovore koji vas zanimaju.

Horoskopski znak može da otkrije mnogo zanimljivije stvari od datuma kada je neko rođen.

Ako vas zanima kakav je neko u krevetu, samo ga pitajte za njegov znak i odmah ćete znati kakav vas seks očekuje.

Ovan

Ovaj znak u seksu udara kao munja, međutim, isto tako i završava – brzo. Seks tretira kao takmičenje, a spavanje sa takvom osobom može da bude prilično umarajuće.

Bik

Bik je senzualan i može da izdrži cijelu noć, međutim, fali mu spontanost i ima prilično tradicionalan pogled na seks. Nikako nije dobar izbor ako volite spontanost u krevetu.

Blizanci

Iako je nevjerovatno znatiželjan i živahan, ovaj znak je prilično nepredvidljiv. Pošto zbog svoje znatiželje skaće sa teme na temu, isto se može desiti i u krevetu – vrlo lako umjesto vatrene noći sa vama može da odluči da bi radije gledao utakmicu.

Rak

Niko vas neće držati čvršće i činiti da se osjećate bezbjedno bolje od ovog znaka. Njemu su u seksu najvažnije emocije, ali može se desiti da te emocije pređu iz osjetljivosti u bezosećajnost, a seks od brižnog postane isprazan.

Lav

Lavovi uvijek prate svoj romantičan protokol. Veoma su strastveni i smjeli, ali imajte na umu da sebe vole više nego bilo koga drugog – a samim tim će mu biti draže da sebi pruži orgazam nego vama, a seks može postati lijenj.

Djevica

Ovaj znak će svo svoje umjeće gledati da prilagodi vašem uživanju, ali vi ste ti koji morate da se potrudite da do njega dođe zbog početne stidljivosti koju sve Djevice imaju.

Vaga

Viteštvo je za njih sve, a seks se svodi na predivno iskustvo. Ipak, koliko god Vaga voljela da pruža zadovoljstvo drugima, moraćete da se potrudite i kliještima iz njih izvučete stvari koje njima prijaju. Ako to ne uspijete, mogu postati pasivno agresivni jer se njihove potrebe ne zadovoljavaju.

Škorpija

Seks je za ovaj znak poput druge kože, ali pazite se – ponekada umiju da udare ispod pojasa ako stvari ne idu onako kako je ovaj znak zamislio. Budite pažljivi sa tajnama koje dijelite u krevetu jer ih može iskoristiti protiv vas.

Strijelac

Ovaj znak je veoma otvoren za nove stvari i seks sa njim je poput odlaska u zabavni park. Ipak, Strijelčevi su u svom srcu usamljena bića i zbog toga seks sa njima može izgledati prilično sterilno i beznačajno. U najgorem slučaju možete se osjetiti kao seksualno vozilo koje je tu da ga samo odveze do njegove željene destinacije.

Jarac

Jarčevi su pravi gospodari nastranosti, ali bi trebalo da zapamtite da im je potrebno vremena da se usklade sa partnerom. Strpljenje je ključ jer nisu uvijek u stanju da osjete šta je partneru potrebno ispod čaršava.

Vodolija

Vodolije su inovatori i uvijek su spremni da istražuju svoju seksualnost. Problem leži u činjenici da seksu prilaze sa mentalne strane, a ne fizičke ili emotivne i zbog toga on može više ličiti na eksperiment nego na nezaboravno iskustvo.

Ribe

Ribe razumiju jezik tijela bolje nego bilo koji drugi znak kada se pretvore u ljubavnika. Ipak, za njih je sve crno ili bijelo i zbog toga su ili sebične ili darežljive u seksu. Pritom se pazite i činjenice da vrlo često mogu da pokušaju da igraju na kartu krivice kada stvari nisu po njihovom.

Izvor: telegraf.rs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/ovo-su-najvece-mane-horoskopskih-znakova-u-seksu/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])