Ovi znakovi govore da žena vapi za muškim dodirom

Objavljeno: 5. 5. 2017 u 15:25h

Koliko god pokušavale da sakriju, to jednostavno izbija iz njih…

Obično kada je žena danima nervozna, smatra se da joj fali seks.

Iako je to jedan od simptoma, postoje oni mnogo veći koji mogu da otkriju da žena vapi za muškim dodirom i da dugo nije imala odnose.

Ključno je da se udubite i analizirate ponašanje, a sledeći znaci mogu biti pokazatelji da li žena krizira ili je seksualno namirena.

Fizički znakovi:

Pospanost

Ako žena nema dovoljno seksa, a samim tim i oragazma, u njenom organizmu se može javiti nedostatak prirodnog sedativa- hormona oksitocin. Zbog toga se često javljaju problemi sa spavanjem, odnosno besane noći.

Stariji izgled

Seks takođe može da utiče na izgled žene. Ključ je u kolagenu, koji se proizvodi prilikom seksualnih odnosa, a koji čini kožu glatkom i sjajnom. Ako dođe do nedostatka, žena može da izgleda starije.

Ponašanje:

Iživljavanje na drugima

Nedostatak endorfina utiče na percepciju svijeta koji je okružuje.

Često uzima lijekove protiv bolova

Tokom seksa luči se hormone oksitocin koji ima dejstvo slično morfijumu, pa ublažava bolove i grčeve. Upravo zato, žene koje apstiniraju može se desiti da češće uzimaju lijekove protiv bola.

Česta bolešljivost

Intimni odnosi povećavaju količinu antivirusnih antitijela za 30 procenata, što može uticati na ojačavanje imunog sistema.

Zaboravnost

Seks utiče na poboljšanje cirkulacije, a bolja cirkulacija znači i bolji rad mozga, poboljšava pamćenje i učenje novih stvari.

Nezadovoljna je samom sobom

Vjerovali ili ne, nedostatak seksa utiče na žensko samopouzdanje.

Izvor: B92

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/ovi-znakovi-govore-da-zena-vapi-za-muskim-dodirom/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])