Mjesec ljubavi: Ova 3 horoskopska znaka će se zaljubiti u maju!

Objavljeno: 28. 4. 2017 u 13:45h

Zima u aprilu je za nama, a sada nam slijede pravi proljećni i ljetnji dani – sunce, lijepo vrijeme, vrućina i buđenje prirode nekima će donijeti i predivnu ljubavnu avanturu. To će posebno osjetiti ova tri horoskopska znaka.

Ovan

Ovnovima generalno u maju dobro ide jer je to njihov mjesec – ali ovog puta mogu da očekuju za nijnasu bolji mjesec nego prethodnih godina. Slobodni pripadnici ovog znaka nalaze se u idealnoj poziciji da upoznaju nekog novog ili se ponovo povežu s nekom osobom iz prošlosti koja im je nekad mnogo značila, a danas se ni ne čujete. Razmislite, ko bi to mogao da bude? Da li imate želju da mu/joj se javite?

Ako ste u vezi, idući mjesec donosi miran period pun romantike. Opustite se – zaslužili ste.

Škorpije

Škorpijama će proljeće 2017. biti onaj period života kog će se jednog dana, dok budu bili jako stari i sijedi, ležeći u svom krevetu – prisjećati i prepričavati unucima. Dobro, neke stvari baš i neće prepričavati ali ćete ih se sjećati s radošću i osmijehom na licu. Međutim, da bi vam se sve to ostvarilo, jako je bitno da shvatite jednu stvar – morate da se opustite. Da, posao je bitan, ali ne dozvolite da vam se cijeli život pretvori samo u posao.

Ne bojte se eksperimentisanja i prepustite se čarima proljeća.

Ribe

Divne i čudne Ribe su konačno dočekale svojih pet minuta! Možda se sada osjećate depresivno, smoreno i nemate energije, ali već za nekoliko dana će vam zvijezde donijeti pravi vatromet uzbuđenja i pozitivne energije! Ovo će posebno osjetiti slobodne Ribe, koje već duže vrijeme imaju problema sa pronalaženjem partnera – maj će vam donijeti baš ono što želite.

Za razliku od Škorpija, koje su previše napete, vama bi, drage Ribe, dobro došlo da se malo uozbiljite. Taj vaš previše opušten stav jeste privlačan i sladak na prvi pogled, ali na duge staze ni jedan partner to ne želi da trpi.

Izvor: noizz.rs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/mjesec-ljubavi-ova-3-horoskopska-znaka-ce-se-zaljubiti-u-maju/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot