Dnevni horoskop za 26.04.2017.

Objavljeno: 26. 4. 2017 u 09:12h

Pogledajte šta vam zvijezde predviđaju za danas…

Ovan

Neka osoba sa kojom radite može da Vas iznervira danas, pazite kako ćete reagovati. Idealan je dan za sređivanje kuće, mjenjanje namještaja…

Bik

Odlično ste raspoloženi, ali nemate dovoljno energije za posao. Odradite ono što je prioritetno, šefovi vam neće oprostiti kašnjenje. Danas ste veoma komunikativni.

Blizanci

Moguć priliv novca, ali nemojte odmah sve da potrošite, štedite malo, da se ne biste pokajali. Družite se više sa prijateljima, nekome nedostajete.

Rak

Osjećate se dobro. Moguće su neke promene na poslu koje Vam se ne dopadaju. Imate dosta planova, ali budite praktični – ne možete sve da postignete, zato se usredsredite na najbitnije.

Lav

Bavite se sportom, potrebno Vam je više kretanja. Imate dosta obaveza, morate bolej da se organizujete. Moguća posjeta rodbine.

Djevica

Ne pretjerujte sa trošenjem novca. Budite umereni, ne prejedajte se danas, mogući su problemi sa varenjem. Strastveni ste.

Vaga

Pod stresom ste zbog posla. Organizujte se malo bolje. Pitajte neke druge ljude za savjet, ne ustručavajte se.

Škorpija

Imate dosta ideja. Ne rasipajte energiju na stvari koje Vam nisu previše važne. Budite vrijedni.

Strijelac

Napeti ste. Ubrzajte se sa odrađivanjem obaveza. Potrudite se da prištedite novac, nije dobar dan za šoping.

Jarac

Provedite više vremena sa porodicom. Na poslu budite prijatni prema saradnicima, ne pokazujte neraspoloženje zbog privatnih stvari.

Vodolija

Dobro ste raspoloženi. Pokušajte da se bolje organizujete da biste ste imali više vremena za porodicu. Problemi sa tehnikom su izvjesni.

Ribe

Bavite se sportom. Odličan dan za nove poslove, za započinjanje bilo čega što ste odavno planirali. Romantični ste.

Izvor: Mondo / Autor: Jovana Vilimonović

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/dnevni-horoskop-za-26-04-2017/?utm_source=SingleNajnovijeVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleNajnovijeVijesti||claudebot