Sedmični horoskop od 24. do 30. aprila

Objavljeno: 24. 4. 2017 u 13:38h

Pogledajte šta vam zvijezde preporučuju na polju ljubavi, posla i zdravlja…

Ovan

Posao – Retrogradni Merkur u vašem prvom polju ukazuje na odlaganje svih projekata. Ne samo poslovni nego i drugi aranžmani urodiće plodom tek krajem sljedećeg mjeseca. Osjećate se kao prenapregnuta struna, ali ne vrijedi da se nervirate. Ne preostaje vam ništa drugo nego da se naoružate strpljenjem i sačekate povoljnije dane.

Ljubav – Mnogi pripadnici znaka nalaze se u fazi obnavljanja starih emotivnih veza tokom boravka retrogradne Venere i njenog direktnog hoda u Ribama, vašem dvanaestom polju. Emotivno zadovoljstvo je iluzija koju uporno pokušavte da nađete na nemogućim mjestima.

Zdravlje – Zbog bakterijske infekcije mogući su problemi sa bubrezima i ginekološke smetnje.

Bik

Posao – Mars je ušao u vaše polje novca i najavljuje nove poslovne mogućnosti. Ne prepuštajte se događajima sve dok je Merkur retrogradan u vašem dvanaestom znaku. Pasivnost vas dovodi u konfuzno stanje, pogrešne procjene i evidentne greške.

Ljubav – Vladar znaka Venera nalazi se u Ribama, znaku egzaltacije, i ukazuje na stanje koje znači neko bitno dešavanje vezano za ljubav. Međutim, Mars, vladar vašeg sedmog polja u Blizancima, pravi varijante koje situaciju čine veoma nestabilnom.

Zdravlje – Psihosomatske bolesti možete otkloniti ukoliko sanirate uzrok. Ali, to nimalo nije lako jer mnoge stvari ne zavise samo od vas.

Blizanci

Posao – Ulazak Marsa u vaš znak pokazuje da ne oskudijevate u volji i energiji. Sve što zamislite uspijevate da sprovodite u djelo, ne štjedeći se nimalo. Dok je Merkur, vladar vašeg znaka, retrogradan, potrebno je da budete maksimalno smireni i da izbjegavate donošenje brzopletih odluka.

Ljubav – Jupiter, vladar vašeg sedmog polja, retrogradan je, a dispozitor je Venere koja je u Ribama i tek se okrenula iz retrogradnosti. Ovo je siguran znak da je u vašoj blizini osoba sa kojom je u prošlosti ostalo nešto nedorečeno.

Zdravlje – Većina pripadnika znaka dobro se osjeća, dok neki Blizanci očekuju hiruršku intervenciju.

Rak

Posao – Retrogradni Merkur vratio se u vaše polje karijere i ponovo vas dovodi u situacije u kojima se nedavno niste najbolje snašli. Ne pravite se važni u situacijama kojima niste dorasli. Prave vrijednosti će se kad-tad pokazati. Mars u dvanaestom polju ukazuje da ste se nekome zamjerili i da vam “podmeće nogu”. Budite tolerantniji u komunikaciji sa okolinom.

Ljubav – Veza u kojoj se trenutno nalazite opterećena je nesporazumima i obostranim nezadovoljstvom. Slobodne pripadnike znaka očekuje poznanstvo sa zanimljivom osobom.

Zdravlje – Pokušajte da se ne iscrpljujete previše na poslu i da što manje budete izloženi stresnim situacijama.

Lav

Posao – Period počinje prisustvom Venere i Mejseca u osmom polju, što znači da ste na pragu dobre zarade ili velikog gubitka. Sve je u znaku novca, pa ćete tokom čitavog perioda toliko biti okupirani materijalnim vrijednostima da nećete uopšte vidjeti gdje je suština problema. Ukoliko želite ispravno da procijenite o čemu se radi, potrebno je da budete vrlo oprezni.

Ljubav – I dalje se nastavlja veoma komplikovan odnos sa partnerom. Krajnje je vrijeme da nešto učinite i počnete da rješavate emotivne probleme.

Zdravlje – Spolja djelujete veoma lijepo i zdravo, ali nedostaje vam duševni mir, a do njega možete doći baveći se nekim hobijem.

Djevica

Posao – Na poslu je sve nekako usporeno i ne vidi se kako će se završiti. Ovakva situacija uslovljena je nepovoljnim aspektom planeta i retrogradnim hodom vašeg vladara. Zbog toga imate osjećaj da je situacija bezizlazna. Pokušajte da racionalnije organizujete vrijeme ili, još bolje, da odete na odmor.

Ljubav – Povratak Venere u vaše sedmo polje pokazuje da ima mnogo stvari koje ste uradili pogrešno ili niste dovršili. U svakom slučaju, neće vam biti dosadno jer će se pojaviti nove osobe koje će vam privući pažnju.

Zdravlje – Hronične bolesti su zadesile mnoge pripadnike znaka, a umor gotovo sve Djevice.

Vaga

Posao – Jupiter je retrogradan u vašem znaku, što vas veoma usporava u poslu. Ukoliko uspijete da prevaziđete inertnost i krenete u akciju, bićete zadovoljni i ispunjeni. Sve što budete radili tokom retrogradnog Merkura zahtijevaće “popravku”.

Ljubav – Merkur se retrogradnim hodom vratio u vaše sedmo polje i ukazuje na povratak nekih starih dešavanja i dvoumljenja. I prije njegove retrogradnosti mnoge stvari u vašem emotivnom životu bile su komplikovane, a sada još više. Pazite kojim putem ćete krenuti, jer kraj neće biti onakav kakav očekujete.

Zdravlje – Boravite što više u prirodi i uživajte u njoj, jer ćete se bolje osjećati, a vratiće vam se i optimizam koji ste izgubili.

Škorpija

Posao – Od trenutka kada se Merkur okrenuo u vašem sedmom polju, koje predstavlja kolege i saradnike, mnogi poslovni projekti su u zastoju. Mars, vaš vladar, ušao je u znak Blizanaca i nagovještava nekoliko novih poslovnih šansi. Ali, budite oprezni i nemojte žuriti sa donošenjem odluke, jer će se u narednom periodu mnogo toga promijeniti.

Ljubav – Venera, vladar vašeg polja emotivnog života, u znaku je svoje egzaltacije i djeluje kao da je sve idealno. Međutim, situacija je drugačija, pa ćete morati mnoge stvari da mijenjate.

Zdravlje – Krajnje je vrijeme da pređete na dijetalnu ishranu, jer ste prejterali sa hranom i pićem. Mogući su bolovi u nogama.

Strijelac

Posao – Izbjegavajte nerviranja, površnost i započinjanje poslova koje niste u stanju da završite. Mars u vašem sedmom polju nagovještava nesuglasice i sukobe sa okolinom i saradnicima. Retrogradan Saturn u vašem prvom polju ukazuje na to da će nepovoljni aspekti sa Marsom prouzrokovati više štete nego obično.

Ljubav – Kad je riječ o emotivnom životu, Mars u sedmom polju nagovještava mnogobrojne prepreke, nesporazume, negodovanja, suprotne stavove i ozbiljne sukobe s partnerom. Pokušajte sve probleme da odložite za naredni period, jer ih u ovom nećete riješiti.

Zdravlje – Da li razmišljate o tome da uzalud trošite ne samo fizičku nego i psihičku energiju. Najviše će vam prijati smirenost.

Jarac

Posao – Prisustvo retrogradnog Jupitera u polju karijere ukazuje na potrebu da se povučete u sigurniji dio poslovnog angažmana i da ne istrčavate ispred drugih. Posebno će kontraproduktivno biti ukoliko pokušate da dominirate.

Ljubav – U emotivnom životu izraženo je prisustvo tenzija kojih se ne možete lako riješiti. Emotivno stanje će se još više komplikovati tokom ove nedjelje, pa je najbolje da ne pokušavate bilo šta da ispravite. Slobodne pripadnike znaka očekuje romantična, nažalost kratkotrajna, ljubavna veza.

Zdravlje – Neophodno je čišćenje organizma od toksina. Smanjite alkohol, slatkiše i cigarete.

Vodolija

Posao – Nalazite se u fazi učenja, pa u svemu pokušavate da nađete mudrost i težite da se usavršavate i proširite znanja. Period retrogradnosti Merkura je idealan za ovakav oblik sagledavanja događaja. Paradoksi su vaša glavna slabost. Kako niste u stanju da optimistički posmatrate situaciju, promijenite ugao gledanja. Situacija nije ni približno dramatična kako vam izgleda.

Ljubav – Najviše vam smetaju partnerov ego i sklonost ka sukobima. Ali, period nije povoljan za ispravljanje nesuglasica i neprijatnosti, nego prepustite da se vremenom stvari same od sebe srede.

Zdravlje – Prolazne manje tegobe sa žlijezdama, stomakom, grlom i venama.

Ribe

Posao – Prisustvo Mjeseca u Ribama, kojim započinje ova nedjelja, pojačava otvorenost i direktnost. Okolinu često zapanjujete jasnim ispoljavanjem stavova. Konjunkcija Mjeseca sa Venerom ukazuje na dobre šanse da ostvarite sve što budete zamislili. Budite istrajni u poslovnim namjerama.

Ljubav – Venera se nalazi u vašem znaku i podstiče potrebu za emotivnom razmenom. Krajem perioda bićete u prilici da se sretnete sa osobom sa kojom ste nekada bili u vezi. Bez dileme, prihvatite poziv za izlazak, jer nemate šta da izgubite.

Zdravlje – Ovih dana bićete previše nervozni, zbog čega su moguće zdravstvene neprijatnosti.

Izvor: novosti.rs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/sedmicni-horoskop-od-24-do-30-aprila/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot