Dnevni horoskop za 24.04.2017.

Objavljeno: 24. 4. 2017 u 09:09h

Pogledajte šta vam zvijezde predviđaju za danas…

Ovan

Danas je bitno da ne trošite previše energije na druge ljude, nego gledajte sebe. Možda ćete biti napetiji nego inače, pa gledajte da se nekako opustite. Dobar je dan da započnete neke stvari koje ste odavno planirali na poslu.

Bik

Ne morate se danas opterećivati poslom jer emate dovoljno energije za sve što ste zamislili. Odmarajte barem popodne.

Blizanci

Bavite se nekom aktivnošću. Družite se popodne sa prijateljima. Isplanirajte cijelu sedmicu danas.

Rak

Budite vrijedni na poslu. Moguć je nesporazum sa nekom starijom ženskom osobom na poslu. Ne dozvolite da raspoloženje utiče na Vaš učinak.

Lav

Idite na neki kraći put. Očekujte lijepe vijesti u vezi sa poslom od neke mlađe ženske osobe. Dobar je dan za nove kontakte.

Djevica

Podijelite posao na više dijelova. Pomalo ste napeti. Skloni ste flertu i strastveni ste danas.

Vaga

Mogući su problemi sa saradnicima. Pravite kompromise. Imajte na umu da ne morate uvijek biti u pravu. Vodite više računa o sebi.

Škorpija

Napeti ste zbog nekih nerješenih problema u odnosima sa drugima. Danas je dobar dan za rad. Moguća je glavobolja.

Strijelac

Danas je dobar dan za ostvarivanje planova. Moguć je kraći put. Bavite se sportom. Imate višak energije.

Jarac

Napeti ste zbog porodice i problema koje imate kod kuće. Niste sigurni da možete da stignete da uradite sve što treba na poslu. Pazite na rokove.

Vodolija

Napeti ste zbog posla, ali usvojite savjet kolega, to će Vam pomoći. Imate ideje koje treba sprovesti u djelo. Budite praktični.

Ribe

Ne raspravljajte se sa partnerom ili članovima porodice oko novca. Imate višak energije. Danas ne jedite previše začinjenu hranu, mogući su problemi sa varenjem.

Izvor: Mondo / Autor: Jovana Vilimonović

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/dnevni-horoskop-za-24-04-2017/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot