Dnevni horoskop za 23.04.2017.

Objavljeno: 23. 4. 2017 u 11:54h

Ovan

Teško ćete danas uklapati poslovne sa privatnim obavezama. Ako pokušavate da se usmjerite na obje strane, vjerovatno ćete samo napraviti pometnju i sebi i drugima. Više će vam odgovarati da sa voljenom osobom provedete miran dan kod kuće ili da odete u posjetu najbližim prijateljima.

Bik

Sigurno je da ste u prethodnim danima nešto vezano za poslovne obaveze otaljali, zaboravili, ili napravili veći propust. Sada ćete morati da ispravljate ovo, i to pod pritiskom da što prije obavite posao. Blaga nervoza u odnosu sa voljenom osobom, ne pretjerujte u nekim izjavama.

Blizanci

Definitivno bi vam odgovaralo da danas uzmete slobodan dan. Poslovni segment će se pokazati kao mjesto nesporazuma, sukoba, velikog truda, a slabih rezultata. Mnogo bolja dešavanja vezana su za emotivni segment, jer će između vas i partnera biti naglašena strast i intenzivnost.

Rak

Ako biste nekako mogli da se odjednom nađete na pet strana, to bi baš bilo fino. U suštini – dan će u tolikoj mjeri biti ispunjen dešavanjima, da će vam povremeno dolaziti da pobjegnete od svega. Ne dozvolite da vas ovaj tempo izbaci iz takta i da dovede do nekih tenzičnih momenata sa partnerom.

Lav

Vi biste da živite mirno i da ovaj dan provedete u nekoj opuštenoj atmosferi, ali od tog posla nema ništa. Moraćete da žurite, da završavate sa nekim stvarima „u hodu“ i čitav dan ćete biti pod izvjesnim pritiskom. Naći ćete vremena za emotivnog partnera ili za druženje, izlazak – ali ćete biti prilično umorni.

Djevica

Niste sigurni koliko ste uspjeli da postignete ono što ste željeli u jednom dogovoru, jer nemate povratnu informaciju od strane osoba sa kojima ste bili u kontaktu. Možda previše očekujete od ovog posla….Neke informacije koje dolaze do vas o simpatiji ne moraju biti tačne.

Vaga

Smatrate da je krajnje vrijeme da pokrenete neke situacije u poslovnom segmentu, ali nemojte biti iznenađeni ako ni danas ne uspijete u svojim namjerama. Lošiji odnosi sa nadređenima i sa autoritetima. Emotivno raspoloženje je na vrhuncu i uživaćete u svakom trenutku sa voljenom osobom.

Škorpija

Shvatate da nemate dovoljno vremena da biste danas postigli sve ono na šta ste se obavezali. Dosta toga čeka na vas, pokušaćete da uradite ono što je u vašoj moći, ali ostalo će morati da čeka neki bolji trenutak. Moguće je nerazumijevanje u komunikaciji sa voljenom osobom.

Strijelac

Vi lično smatrate da ste dali sve od sebe po pitanju jednog poslovnog dogovora ili saradnje i ne sviđa vam se što i dalje ne dobijate potvrdu od druge strane. Nerviranje ostavite za neku drugu priliku – dan je ispunjen povoljnim okolnostima, vezanim za polje emocija. Opustite se i uživajte u dešavanjima.

Jarac

Iako ćete se truditi da sa kolegama imate korektan odnos tokom današnjeg dana, malo je vjerovatno da će ona prava komunikacija i dogovori postojati između vas. Budite spremni da popustite po nekim pitanjima, i date za pravo voljenoj osobi. Ne morate baš uvijek istjerati samo svoje.

Vodolija

Mogućnost da u toku dana potrošite više novca nego što ste planirali. U trošadžijskom ste raspoloženju, i pare vam samo klize iz ruku. Dobro se presaberite prije nego što potrošite sve do posljednje marke. Neko sa kim ste skoro imali poznanstvo ili susret, aktivira se i poziva vas na još jedan izlazak.

Ribe

Izgleda da danas vi i kolege ili poslovni saradnici pričate potpuno različitim jezicima. Postoji veliko nerazumijevanje, mogućnosti za zabune i konfuziju. I u emotivnom segmentu nemojte zaključivati na prečac – itekako je moguće da se vi i voljena osoba niste razumjeli dobro.

Izvor: Banjalučanke.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/dnevni-horoskop-za-23-04-2017/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot