Svi joj zavide: Dama rođena u ovom horoskopskom znaku je rođeni vođa!

Objavljeno: 20. 4. 2017 u 13:41h

Velikodušna, teatralna, privlačna, odvažna, strastvena, tvrdoglava, uporna, ljubazna, odana, poštena, zaigrana, temperamentna, ponosna, puna života, rođeni vođa…

Lako ćete je primijetiti u gomili – ona se najglasnije smije, ima najljepši osmijeh, a njena samouvjerenost ‘pršti’ na sve strane.

Ona je – Lavica!

Ovim horoskopskim znakom vlada Sunce, centar svemira i u skladu s time Lavica obožava biti u centru pažnju što joj i lako uspijeva biti. Vrele je naravi i kada je potrebno izvući će svoje ‘kandže’ i braniti se, a kada je ljuta najbolje će je smiriti komplimenti i poklončići.

Pustolovnog je i snažnog duha te voli pobjeđivati, a zahvaljujući svojoj inteligenciji, dosjetljivosti i kreativnosti njen život ispunjen je mnogim pobjedama.

Veze

Nezavisna i snažne individualnosti, Lavica želi partnera s kojim dijeli te osobine.

Nije joj potreban neko ko će se brinuti o njoj, već muškarca dovoljno sigurnog u sebe da joj dozvoli da se uz njega pokaže u svojoj punoj snazi. U vezi voli da je uvijek puno zabave i dinamike – ne podnosi rutinu i neprestano smišlja načine kako da nešto promijeni i učini dramatičnijim.

U ljubavi najbolje se slaže s Blizancima, Strijelcima i Vagama.

Prijateljstvo

Zahvaljujući svojoj toploj ličnosti, magičnoj energiji, entuzijazmu i poletnosti, Lavica kao magnet privlači ljude oko sebe, a njeni prijatelji nerijetko su i njeni ‘obožavaoci’, ljudi koji joj se dive.

Velikodušna Lavica svojim prijateljima voli ugađati i mnogima je najbolja prijateljica. Svoje prijateljice nikada neće iznevjeriti i uvijek će biti uz njih, oprostiće im sve osim – izdaje.

Izvor: zadovoljna.dnevnik.hr

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/svi-joj-zavide-dama-rodena-u-ovom-horoskopskom-znaku-je-rodeni-voda/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot