Astro prognoza: Kako da znate da se vašoj vezi bliži kraj?

Objavljeno: 18. 4. 2017 u 13:42h

Pripadnici različitih znakova Zodijaka, zaljubljuju se i pokazuju ljubav na različite načine. Isto tako, na različite načine se i odljubljuju. Ako se prepoznajete u ovim izjavama, velike su šanse da nesvjesno priželjkujete raskid:

Ovan

Impulsivni po prirodi, Ovnovi će u vezi biti spontani i zabavni, što je svakako plus, ali se ovo može pretvoriti i u veliki minus ako Ovan shvati da su mu se osjećanja promijenila. Tada i odluka o raskidu može biti jednako brza, spontana – i sasvim neočekivana.

Bik

Bikovi su izrazito praktični, pa neće donijeti konačnu odluku prije nego što naprave detaljnu listu “ZA i PROTIV raskida”. Dobra stvar je to što nisu skloni zavlačenju i predomišljanju, ali ovo sa sobom nosi i neke loše strane – kada Bik riješi da okonča vezu, možete biti sigurni da pomirenja neće biti.

Blizanci

Neodlučnost je njihova glavna karakteristika, pa tako Blizanci često ni sami ne znaju jesu li se stvarno odljubili ili je sve to samo prolazna faza. Kraj veze sa njima nikada nije glatka tranzicija jer su skloni predomišljanju u posljednjem trenutku.

Rak

Odljubljivanje je za ovaj horoskopski znak stresan proces jer su Rakovi jako lojalni partneri, što znači da je moguće da će ostati u vezi čak i ako im više nije do toga kako ne bi nanijeli bol svom partneru.

Lav

Lavovi se odljubljuju često i bez previše razmišljanja jer vjeruju da uvijek mogu bolje. Brzi su na okidaču kada su u pitanju izlasci iz veza, što baš i nije karakteristika vrijedna divljenja jer će zbog nje često život provesti u konstantnom traganju za nečim boljim.

Djevica

Najvažnija stvar u životu Djevice je karijera, a sve su ostale stvari su sporedne i usputne. Djevica tako neće imati problema sa izlaskom iz veze, pogotovo ako treba birati između partnera i poslovnog uspjeha.

Vaga

Konfrontacija nije najjača strana ovog horoskopskog znaka, što znači da će, jednom kada se odljube, stvar riješiti maksimalno brzo i efikasno, možda čak i putem SMS poruke.

Škorpija

Ovaj svadljivi znak će nakon odljubljivanja raditi upravo ono što mu ide najbolje – započinjaće male, besmislene svađe i nadati se da će one što prije dovesti do raskida.

Strijelac

U nadi da će poštedjeti partnera velikog duševnog bola, Strijelčevi će nakon odljubljivanja reći da samo žele malo vremena za sebe, iako jako dobro znaju da se više neće vratiti. Svjesni su da prazna obećanja nisu mnogo bolja od raskida, ali se svejedno odlučuju na  tu opciju.

Jarac

U iščekivanju najgore moguće reakcije, Jarčevi će se dobro pripremiti za raskid. Ipak, neki će se toliko uspaničiti da na kraju neće uspjeti  da prekinu vezu, što će oboma samo produžiti agoniju.

Vodolija

Bijeg usred noći bez puno objašnjenja možda nije najkorektniji pristup, ali za Vodoliju je definitivno najjednostavniji. Ovaj znak se ne nosi dobro sa komplikacijama kao što je odljubljivanje, pa ovakve situacije rješava u hodu – ili begu!

Ribe

U stalnoj potrazi za bijegom od stvarnosti, Ribe se često izgube u vlastitom sanjarenju i zaborave da imaju stvarnu vezu. Jednom kad se odljube, odlaze bez previše muke jer znaju da ih iza ugla čeka nova avantura.

Izvor: savrsena.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/astro-prognoza-kako-da-znate-da-se-vasoj-vezi-blizi-kraj/||claudebot